Ai piese LEGO cu care nu se mai joacă nimeni și tare rău îți pare să vezi zi de zi cum adună praful?

Ei bine, avem noi soluția!  Acum ai ocazia să le donezi și să ne ajuți să construim împreună zâmbete pe fețele copiilor care nu au posibilitatea de a se bucura de așa ceva.
 

Ce înseamnă să construiești zâmbete? :)

 

Gândește-te la colecția LEGO pe care o ai în casă și ce semnifică aceasta; cel mai probabil nu o vezi doar ca pe o grămadă de cărămizi de plastic pe care nu mai știi prin ce colțuri ale casei să le ascunzi. Ce vezi sunt ori niște povești pe care le-ai creat alături de copiii tăi, ori niște amintiri frumoase pe care le-ai trăit tu în copilărie. 

Să donezi piesele LEGO pe care nu le mai folosești înseamnă că îți faci mai mult loc în casă, și că oferi șansa multor altor copii din toate colțurile țării să își creeze și ei propriile povești. LEGO nu este doar o jucărie, ci și un mod prin care copiii pot învăța să se exprime, să își exploreze pasiunile și să viseze la un viitor mai colorat.

Donează piesele LEGO și construiește zâmbete pe fețele copiilor, care, cu ajutorul cărămizilor LEGO, vor avea ocazia să evadeze într-o lume distractivă, unde vor învăța să își construiască nu doar modele izvorâte din imaginație, ci și o stare de stabilitate și siguranță. 

Vino cu piesele LEGO pe care vrei să le donezi într-unul din Magazinele Certificate LEGO® din București, Cluj, Brașov, Constanța și Ploiești, unde vor fi colectate, sortate, igienizate și trimise către sutele de copii din România!

 

Piese donate până în data de 11.07.2024:


1175 KG


 

Cum poți dona?


Pasul 1: Vino cu piesele LEGO® pe care dorești să le donezi în cel mai apropiat Magazin Certificat LEGO®. Găsești adresele magazinelor noastre aici.

Pasul 2: Fiecare donație de piese LEGO este un pas înainte în “misiunea” noastră de a construi zâmbete. Pentru fiecare kilogram de piese donate îți oferim un voucher de 20 lei, pe care îl poți folosi atât în Magazinele Certificate LEGO fizice, cât și online pe BrickDepot.ro

Poți folosi mai multe vouchere pentru o singură achiziție atât în magazinele fizice cât și online!

Pasul 3: Piesele colectate vor fi sortate și igienizate, apoi distribuite către copii. Rămâi alături de noi pe BrickDepot.ro și toate platformele de social media, unde vom posta informații și imagini cu donațiile realizate.

Pentru mai multe detalii, consultă Regulamentul campaniei aici.
 

Atenție!
 

•    În momentul de față, nu avem posibilitatea de a prelua online donații trimise prin curier. Campania de donare se desfășoară exclusiv în Magazinele Certificate LEGO fizice din țară!
•    Pentru a beneficia de voucher cantitatea minimă donată trebuie să fie de 1 kilogram.      

Primele donații: 

1. Asociația Spreanța pentru copii:
Am împărțit 350 de kg de piese LEGO către 200 de familii din satele Gârcin, Săcele, Budila și Vama Buzăului.

         

2. Organizația Creștină „Ecce Homo”
Am împărțit 300 de kg de piese LEGO către 150 de familii din localitățile Zalău și Șimleul Silvaniei.3. Asociația Splendoarea Munților
Am împărțit 120 de kg de piese LEGO către 60 de familii din județul Cluj.4. Școala Gimnazială Vedea, Teleorman
Am împărțit 75 de kg de piese LEGO către 90 de copii din Teleorman.5. Casa Aksza, Cluj-Napoca
Am împărțit 25 de kg de piese LEGO Bcătre 12 copii.6. Casa de tip Familial Amic, Cluj-Napoca
Am împărțit 25 de kg de piese LEGO către 12 copii.7. Căsuța poveștilor, Cluj-Napoca
Am împărțit 55 de kg de piese LEGO către 28 copii.