addedtocartAdăugat în coș

addedtocart

Către coșul tău

Continuă cumpărăturile

Intră în Clubul VIP!

Acumulezi puncte VIP la fiecare comandă și te bucuri de toate avantajele Programului VIP:

CC_BD_Green_chek_markPrimeşti cadou 2 000 puncte VIP la înscrierea în program - 20 lei!

CC_BD_Green_chek_markReduceri aniversare pentru copilul tău - 15%

CC_BD_Green_chek_markTransformi punctele în reduceri

CC_BD_Green_chek_markAcces anticipat la seturi LEGO exclusive

CC_BD_Green_chek_markPromoţii dedicate numai clienţilor VIP

CC_BD_Green_chek_markCadouri exclusive LEGO

vip_page_image

Formularul de înrolare

Nume
Prenume
Adresa ta de email
Număr telefon
Parolă
Devino gratuit membru VIP
vip_page_image

Programul VIP LEGO

Programul nostru de loialitate este destinat clienților fideli ai Magazinelor Certificate LEGO din România și ai magazinului online www.brickdepot.ro.

 

După înregistrare, clienții VIP primesc un card de membru, care trebuie prezentat la casa de marcat la achizițiile din magazinele fizice (pentru a acumula puncte VIP și a beneficia de toate avantajele).

 

La înregistrarea în program, este creat automat un cont de client VIP în magazinul online www.brickdepot.ro . Numai în acest cont de client VIP poți verifica balanța punctelor VIP, le poți valorifica online și te poți bucura de promoțiile exclusive VIP în magazinul online.

Punctele VIP LEGO

La fiecare 1 leu cheltuit se acordă 5 puncte VIP LEGO®.

1 000 puncte VIP LEGO® acumulate = Reducere 10 lei, pentru achiziții ulterioare.

Pentru cumpărăturile din magazinele fizice, punctele VIP sunt alocate imediat după emiterea bonului fiscal. Pentru comenzile online, punctele VIP se alocă după expirarea termenului de retur, respectiv după 30 de zile.

 

Începând cu data de 7 oct. 2021, se oferă cadou 2 000 de puncte VIP la înscrierea în programul VIP LEGO.

Reducerea de ziua de naștere a copilului tău

Clienții VIP primesc 15% Reducere la o achiziție LEGO, pentru ziua de naștere a copilului lor, discount valabil numai în intervalul de +/- 30 de zile calculate în raport cu data de naștere a copilului. Reducerea nu se aplică produselor incluse în alte campanii promoționale.

Cum utilizezi Reducerea aniversară de 15%?

A. În Magazinele Certificate LEGO fizice, te rugăm să anunți la casa de marcat, că vrei să utilizezi Reducerea de zi de naștere, înainte de procesarea plății.

B. În magazinul online www.brickdepot.ro, înregistrează comanda online folosind aceeași adresă de email pe care ai folosit-o la înregistrarea în Clubul VIP LEGO. În formularul de comandă, bifează căsuța ”Aplici reducerea aniversară de 15%?”

 

 

 

Promoțiile exclusive

Clienții VIP se bucură de oferte exclusive, care sunt valabile numai pentru ei.

În majoritatea cazurilor, promoțiile VIP se desfășoară în același timp în toate Magazinele Certificate LEGO și online pe www.brickdepot.ro. Totuși, ne rezervăm dreptul de a organiza promoții și campanii VIP valabile numai în Magazinele Certificate LEGO, numai online sau numai într-un anumit Magazin Certificat LEGO.

Alătură-te Clubului VIP!

Devino client VIP și fii primul care află toate noutățile din lumea LEGO. Mai mult, acumulezi puncte la fiecare comandă, ai acces la cadouri LEGO exclusive și la multe alte beneficii.

vip_page_image Mai mult