addedtocartAdăugat în coș

addedtocart

Către coșul tău

Continuă cumpărăturile

Precomenzi

 

 

Ce presupune inregistrarea unei precomenzi?

 

Un produs la precomanda este un produs indisponibil momentan (stocul a fost epuizat sau produsul inca nu a fost lansat) si care poate fi rezervat inainte de reaprovizionare, respectiv inainte de lansare.
Magazinul isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz data de aprovizionare/reaprovizionare si/sau pretul produsului.


Prin precomanda produsul este rezervat pentru Dvs., in limita cantitatii ce va deveni disponibila dupa reaprovizionare sau lansare.
 

Ordinea inregistrarii precomenzilor stabileste ordinea onorarii comenzilor, in limita cantitatii disponibile.

 

Pentru inregistrarea unei precomenzi va rugam sa completati formularul care se deschide prin butonul „precomanda” in pagina produselor cu stoc epuizat.
 

Inregistrarea unei precomenzi NU constituie comanda ferma! Ca atare, magazinul nu poate fi tras la raspundere daca produsul nu a fost aprovizionat/reaprovizionat sau a fost aprovizionat/reaprovizionat in cantitate insuficienta si/sau cu intârziere.

 

 

Confirmarea precomenzii si comanda ferma

 

Dupa inregistrarea precomenzii veti primi un e-mail automat, care certifica transmiterea precomenzii.
In termen de 3 zile de la inregistrarea precomenzii veti primi un nou e-mail prin care vi se va comunica data la care produsul devine disponibil / imposibilitatea aprovizionarii, termenul estimativ de expediere, precum si alte detalii, in functie de situatie.

 

Atunci când produsul este disponibil sau se cunoaste perioada in care va deveni disponibil vi se va solicita, prin acelasi e-mail, sa confirmati comanda. Confirmarea precomenzii reprezinta comanda ferma, iar produsul, la data la care va deveni disponibil, se va expedia in functie de optiunea Dvs. la adresa indicata sau intr-unul dintre Magazinele Certificate LEGO (Optiunea de Ridicare personala din magazin este valabila numai pentru precomenzile de minim 100 lei). Daca ati optat pentru ridicarea comenzii dintr-unul dintre Magazinele Certificate LEGO, aceasta se va pastra pentru Dvs. pentru 3 zile calendaristice, calculate din ziua in care vi s-a comunicat ca produsul a ajuns in Magazinul Certificat LEGO si se poate ridica. Comenzile neridicate in termen de 3 zile, se anuleaza fara alte notificari.


Precomenzile neconfirmate prin e-mail sau telefonic se anuleaza fara alte notificari. Termenul de confirmare al unei precomenzi este de 3 zile calendaristice, calculate de la data transmiterii e-mail-ului prin care se solicita confirmarea precomenzii.

 

 

Precomenzile și campaniile promoționale

 

- Precomenzile nu participă la campaniile promoționale generale active pe site în momentul precomenzii. De ex.: Dacă astăzi este activă pe site o promoție cu un set cadou, în cazul înregistrării unei precomenzi astăzi, cadoul nu se oferă.


- Produsele precomandate sunt incluse în campaniile promoționale active pe site la momentul facturării produsului precomandat.


- Excepție de la această regulă fac campaniile speciale dedicate precomenzilor. De ex.: Precomandă setul X și primești cadou setul Y. În acest caz, campania de precomandă nu se cumulează cu alte campanii active în momentul facturării.

 

 

Alătură-te Clubului VIP!

Devino client VIP și fii primul care află toate noutățile din lumea LEGO. Mai mult, acumulezi puncte la fiecare comandă, ai acces la cadouri LEGO exclusive și la multe alte beneficii.

vip_page_image Mai mult