0

Programul VIP LEGO

Programul de loialitate Club VIP LEGO® este destinat clientilor fideli ai Magazinelor Certificate LEGO din Romania. Beneficiile acestui program se aplica numai in magazinele fizice (nu si online).

 

Cum te inrolezi in programul VIP LEGO?

Pentru a face parte din acest program, trebuie sa completezi un formular in Magazinele Certificate LEGO®, pe baza caruia vei primi pe loc un Card VIP LEGO®. Numai prin intermediul acestui card, vei beneficia de avantajele programului de loialitate. E simplu, dureaza mai putin de 2 minute si e gratuit!

 

Avantajele inscrierii in programul de loialitate:

- Clientii VIP beneficiaza de promotii exclusive

- Clientii VIP sunt anuntati despre noutatile disponibile in magazine

- Clientii VIP primesc informatii referitoare la evenimentele LEGO de constructie.

 

Protectia datelor cu caracter personal

Inregistrarea in program presupune furnizarea unor date personale, dar aceasta prelucrare de date este inregistrata, conform legii, in Registrul prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 29863/2013. Vei putea solicita oricand modificarea sau stergerea acestor date, daca la un moment dat nu vei mai dori sa faci parte din programul VIP LEGO.

Furnizarea adresei de e-mail este obligatorie la inscriere, dar ulterior te vei putea dezabona daca vei dori acest lucru apasand butonul „Dezabonare” din newsletter-ul primit. Nu recomandam dezabonarea pentru ca numai prin e-mail vei fi informat despre promotiile programului de loialitate.

Pentru mai multe detalii, solicita Regulamentul oficial al programului, disponibil in mod gratuit in Magazinele Certificate LEGO.