0

Clubul VIP LEGO

Card VIP LEGO

 

Programul de loialitate Club VIP LEGO® este destinat clienților fideli ai Magazinelor Certificate LEGO din România.

Beneficiile acestui program se aplică în magazinele fizice din țară și, parțial, în magazinul online brickdepot.ro

 

Avantajele înscrierii în programul de loialitate VIP LEGO:

 

- Clientii VIP acumulează puncte pe cardul VIP LEGO la fiecare achizitie din Magazinele Certificate LEGO fizice si la comenzile online inregistrate pe www.brickdepot.ro (folosind aceeasi adresa de email inregistrata pe cardul VIP LEGO). Punctele pot fi valorificate la achizitiile viitoare din Magazinele Certificate LEGO fizice. Deocamdată, din motive tehnice, punctele NU pot fi utilizate in magazinul online brickdepot.ro.

 

- Clientii VIP se bucură de promoții exclusive.

 

- Clientii VIP sunt anuntati despre reducerile și noutățile disponibile în magazine și online (dacă au optat pentru abonarea la Newsletterul VIP).

 

- Clientii VIP primesc informatii referitoare la evenimentele LEGO de constructie.

 

- Clientii VIP primesc 15% Reducere la o achizitie LEGO, pentru ziua de naștere a copilului lor, discount valabil numai în luna aniversării copilului (reducerea nu se aplica produselor incluse in alte campanii promotionale).

 

IMPORTANT: Reducerea de ziua de nastere a copilului nu se aplica automat! Cum procedezi?

A. In Magazinele Certificate LEGO fizice, te rugam sa anunti la casa de marcat, ca vrei sa utilizezi Reducerea de zi de nastere, inainte de procesarea platii.

B. In magazinul online Brickdepot.ro:

- Inregistreaza comanda online folosind aceeasi adresa de email pe care ai folosit-o la inregistrarea in Clubul VIP LEGO.

- Mentioneaza în câmpul Observatii - Detalii comandă: “Reducere zi de naştere”. În lipsa acestei menţiuni reducerea NU se va aplica!

- Reducerea nu o sa fie vizibila in cosul de cumparaturi, dar se va calcula în momentul emiterii facturii.

- Pentru că reducerea NU se aplică automat este foarte important să NU se aleagă ca modalitatea de plată plata cu cardul. Se poate opta pentru plata ramburs sau plata prin virament bancar. Dacă se doreşte ca plata să fie făcută cu cardul în câmpul detalii comandă se va menţiona “reducere zi de naştere – plata cu cardul”, iar după emiterea facturii se va transmite, prin email, un link de plată.


 

Înscrierea în programul VIP LEGO este gratuită și se poate face în 2 moduri:

 

A. În Magazinele Certificate LEGO®

 

Completezi un formular în Magazinele Certificate LEGO®, pe baza căruia vei primi pe loc un Card VIP LEGO®. Numai prin intermediul acestui card, vei beneficia de avantajele programului de loialitate.

 

B. Online

 

Completezi acest Formular de înscriere. Devii client VIP imediat după completarea online a formularului și te bucuri de toate avantajele VIP, cardul VIP îl vei primi ulterior prin curier, împreună cu prima comandă online pe care o vei înregistra pe brickdepot.ro . Pentru a beneficia de avantajele VIP la comenzile online trebuie să folosești aceeași adresa de email pe care ai completat-o în formularul de înscriere în program.

 

 

Promoțiile exclusive VIP

 

Promotiile exclusive VIP sunt promotii la care au acces numai detinătorii cardului VIP LEGO. În majoritatea cazurilor, promotiile VIP se desfășoară în același timp în toate Magazinele Certificate LEGO și online pe brickdepot.ro . Totuși, ne rezervăm dreptul de a organiza promotii și campanii VIP valabile numai în Magazinele Certificate LEGO, numai online sau numai într-un anumit Magazin Certificat LEGO. Acest aspect va fi precizat întotdeauna pe afișul sau în regulamentul fiecărei campanii.

 

 

 

SISTEMUL DE PUNCTE VIP LEGO®

 

Data lansării sistemului de puncte VIP LEGO® în Magazinele Certificate LEGO: 01.07.2019.

Data lansării sistemului de puncte VIP LEGO® în magazinul online www.brickdepot.ro: 14.11.2019.

NU se acordă puncte VIP LEGO pentru cumpărăturile anterioare datei de lansare a sistemului de acumulare a punctelor.

 

Acumularea punctelor VIP LEGO®

Pentru fiecare achiziţie din Magazinele Certificate LEGO fizice Participantul (posesor al unui card VIP LEGO) va acumula puncte VIP dacă prezintă cardul VIP LEGO în format fizic, înainte de scanarea produselor achiziţionate la casa de marcat! În lipsa cardului VIP LEGO în format fizic, Participantul va putea acumula puncte numai dacă furnizează datele personale utilizate la înscrierea în program, astfel încât să se poată stabili identitatea acestuia şi calitatea acestuia de titular al cardului.

Punctele VIP LEGO® se acorda pe valoarea totala a bonului sau a facturii. 

 

În magazinul online brickdepot.ro, la fiecare comandă online plasată participantul (posesor al unui card VIP LEGO®) va acumula puncte VIP LEGO® dacă pentru plasarea comenzii foloseşte aceeaşi adresa de e-mail care a fost utilizată în formularul de înscriere în program.

 

 

 

Momentul alocării punctelor VIP LEGO®

Punctele VIP LEGO® se alocă imediat după finalizarea tranzacţiei.

 

Condiţii de utilizare a punctelor VIP LEGO®

- Momentan, punctele VIP LEGO® se pot utiliza exclusiv în magazinele fizice.

- Pentru a le putea utiliza, Participantul trebuie să fi acumulat cel puţin 1000 puncte VIP LEGO.

- Pentru a beneficia de reducerea aferentă punctelor VIP Participantul trebuie să prezinte cardul VIP LEGO în format fizic. În lipsa cardului VIP, Participantul trebuie să furnizeze datele personale utilizate la înscrierea în program, astfel încât să se poată stabili identitatea acestuia şi calitatea acestuia de titular al cardului.

- NU se pot folosi punctele VIP la aceeasi tranzactie la care au fost obţinute.

- Punctele VIP utilizate pentru o achiziţie se scad din contul Participantului.

- NU se accepta la retur sau schimb produsele la a căror achiziţionare s-au utilizat total/parţial puncte VIP LEGO.

- Pentru achiziţiile realizate începând cu data de 01.07.2019, clienţii VIP pot returna produse la a căror achiziţionare NU au utilizat puncte VIP doar dacă dispun de un număr de puncte cel puţin egal cu valoarea produsului returnat. Schimbul de produse este acceptat, chiar dacă clientul VIP nu dispune de puncte VIP sau nu dispunde de puncte VIP LEGO suficiente.

- NU se acorda puncte VIP LEGO pentru cumpărăturile anterioare datei de lansare a sistemului de acumulare a punctelor.

- Punctele VIP LEGO nu pot fi cumpărate, transferate sau schimbate în bani.

- Punctele VIP neutilizate expiră şi se şterg din profilul Participantului la împlinirea unui termen de 24 luni de la data dobândirii acestora. Termenul curge de la ziua în care s-a finalizat tranzacţia în urma căreia punctele VIP au fost obţinute.

- Participantul va primi un e-mail de notificare privind expirarea punctelor cu 3 luni înainte de data expirării.

- Organizatorul îşi rezervă dreptul de a anula sau a şterge punctele care au fost înregistrate eronat pe contul Participantului, fie dintr-o eroare umană sau de sistem.

 

Află toate detaliile despre sistemul de puncte VIP din Regulamentul Programului VIP LEGO disponibil gratuit în Magazinele Certificate LEGO și aici: Regulamentul programului VIP LEGO.

 

Datele tale sunt în sigurantă la noi. Pentru mai multe detalii te rugăm să citești Politica de confidentialitate din Regulamentul programului VIP LEGO.

 

#SporLaConstruit!