Clubul VIP LEGO

Card VIP LEGO

 

Programul de loialitate Club VIP LEGO® este destinat clienților fideli ai Magazinelor Certificate LEGO din România.

Beneficiile acestui program se aplică în magazinele fizice din țară și în magazinul online brickdepot.ro

 

Avantajele înscrierii în programul de loialitate VIP LEGO:

 

- Clientii VIP acumulează puncte pe cardul VIP LEGO la fiecare achizitie din Magazinele Certificate LEGO fizice si la comenzile online inregistrate pe www.brickdepot.ro (folosind aceeasi adresa de email inregistrata pe cardul VIP LEGO). Punctele pot fi valorificate la achizitiile viitoare din Magazinele Certificate LEGO fizice, sau online pe brickdepot.ro.

 

- Clientii VIP se bucură de promoții exclusive.

 

- Clientii VIP sunt anuntati despre reducerile și noutățile disponibile în magazine și online (dacă au optat pentru abonarea la Newsletterul VIP).

 

- Clientii VIP primesc informatii referitoare la evenimentele LEGO de constructie.

 

- Clientii VIP primesc 15% Reducere la o achizitie LEGO, pentru ziua de naștere a copilului lor, discount valabil numai în intervalul de +/- 30 de zile calculate în raport cu data de naștere a copilului. Reducerea nu se aplică produselor incluse în alte campanii promotionale.

 

Cum utilizezi Reducerea aniversară de 15%?

A. In Magazinele Certificate LEGO fizice, te rugam sa anunti la casa de marcat, ca vrei sa utilizezi Reducerea de zi de nastere, inainte de procesarea platii.

B. In magazinul online Brickdepot.ro, inregistreaza comanda online folosind aceeasi adresa de email pe care ai folosit-o la inregistrarea in Clubul VIP LEGO. În formularul de comandă, bifează căsuta ”Aplici reducerea aniversară de 15%?”

 

Înscrierea în programul VIP LEGO este gratuită și se poate face în 2 moduri:

 

A. În Magazinele Certificate LEGO®

 

Completezi un formular în Magazinele Certificate LEGO®, pe baza căruia vei primi pe loc un Card VIP LEGO®. Numai prin intermediul acestui card, vei beneficia de avantajele programului de loialitate.

 

B. Online

 

Completezi acest Formular de înscriere. Devii client VIP imediat după completarea online a formularului și te bucuri de toate avantajele VIP, cardul VIP îl vei primi ulterior prin curier, împreună cu prima comandă online pe care o vei înregistra pe brickdepot.ro . Pentru a beneficia de avantajele VIP la comenzile online trebuie să folosești aceeași adresa de email pe care ai completat-o în formularul de înscriere în program.

 

 

Promoțiile exclusive VIP

 

Promotiile exclusive VIP sunt promotii la care au acces numai detinătorii cardului VIP LEGO. În majoritatea cazurilor, promotiile VIP se desfășoară în același timp în toate Magazinele Certificate LEGO și online pe brickdepot.ro . Totuși, ne rezervăm dreptul de a organiza promotii și campanii VIP valabile numai în Magazinele Certificate LEGO, numai online sau numai într-un anumit Magazin Certificat LEGO. Acest aspect va fi precizat întotdeauna pe afișul sau în regulamentul fiecărei campanii.

 

 

 

SISTEMUL DE PUNCTE VIP LEGO®

 

Data lansării sistemului de puncte VIP LEGO® în Magazinele Certificate LEGO: 01.07.2019.

Data de început a acumulării punctelor VIP LEGO® în magazinul online www.brickdepot.ro: 14.11.2019.

Data lansării posibilității utilizării punctelor VIP LEGO® în magazinul online www.brickdepot.ro: 01.11.2020.

NU se acordă puncte VIP LEGO pentru cumpărăturile anterioare datei de lansare a sistemului de acumulare a punctelor.

 

Acumularea punctelor VIP LEGO®

Pentru fiecare achiziţie din Magazinele Certificate LEGO fizice Participantul (posesor al unui card VIP LEGO) va acumula puncte VIP dacă prezintă cardul VIP LEGO în format fizic, înainte de scanarea produselor achiziţionate la casa de marcat! În lipsa cardului VIP LEGO în format fizic, Participantul va putea acumula puncte numai dacă furnizează datele personale utilizate la înscrierea în program, astfel încât să se poată stabili identitatea acestuia şi calitatea acestuia de titular al cardului.

Punctele VIP LEGO® se acordă pe valoarea totală a bonului sau a facturii. 

 

În magazinul online brickdepot.ro, la fiecare comandă online plasată, participantul (posesor al unui card VIP LEGO®) va acumula puncte VIP LEGO® dacă pentru plasarea comenzii foloseşte aceeaşi adresa de e-mail care a fost utilizată în formularul de înscriere în program.

 

 

Valoarea punctelor VIP LEGO®

- Pentru 1 leu cheltuit se acordă 5 puncte VIP LEGO®.

- 1 punct VIP LEGO® = reducere 0.01 lei (1 000 puncte VIP LEGO® = reducere 10 lei).

 

 

Momentul alocării punctelor VIP LEGO® 

- Pentru achiziţiile efectuate în Magazinele Certificate LEGO fizice punctele VIP LEGO® se alocă imediat după finalizarea tranzacţiei.

- Pentru achiziţiile efectuate în magazinul online www.brickdepot.ro, dreptul de retur fiind recunoscut pentru 30 de zile, punctele VIP LEGO® se alocă în termen de 30 de zile de la finalizarea tranzacţiei. 
 

 

 

Condiţii de utilizare a punctelor VIP LEGO®

- Punctele VIP LEGO® pot fi utilizate în Magazinele Certificate LEGO fizice și în magazinul online www.brickdepot.ro.

- Pentru a le putea utiliza, Participantul trebuie să fi acumulat cel puţin 1 000 puncte VIP LEGO.

- Pentru a beneficia de reducerea aferentă punctelor VIP în magazinele fizice, Participantul trebuie să prezinte cardul VIP LEGO în format fizic. În lipsa cardului VIP, Participantul trebuie să furnizeze datele personale utilizate la înscrierea în program, astfel încât să se poată stabili identitatea acestuia şi calitatea acestuia de titular al cardului.

- NU se pot folosi punctele VIP la aceeasi tranzactie la care au fost obţinute.

- Punctele VIP utilizate pentru o achiziţie se scad din contul Participantului.

- Punctele VIP LEGO nu pot fi cumpărate, transferate sau schimbate în bani.

- Punctele VIP neutilizate expiră şi se şterg din profilul Participantului la împlinirea unui termen de 24 luni de la data dobândirii acestora. Termenul curge de la ziua în care s-a finalizat tranzacţia în urma căreia punctele VIP au fost obţinute.

- Participantul va primi un e-mail de notificare privind expirarea punctelor cu 3 luni înainte de data expirării.

- Organizatorul îşi rezervă dreptul de a anula sau a şterge punctele care au fost înregistrate eronat pe contul Participantului, fie dintr-o eroare umană sau de sistem.

 

Află toate detaliile despre sistemul de puncte VIP din Regulamentul Programului VIP LEGO disponibil gratuit în Magazinele Certificate LEGO și aici: Regulamentul programului VIP LEGO.

 

Datele tale sunt în sigurantă la noi. Pentru mai multe detalii te rugăm să citești Politica de confidentialitate din Regulamentul programului VIP LEGO.

 

#SporLaConstruit!