0

Clubul VIP LEGO

Card VIP LEGO

 

Programul de loialitate Club VIP LEGO® este destinat clienților fideli ai Magazinelor Certificate LEGO din România.

Beneficiile acestui program se aplică în magazinele fizice din țară și online pe brickdepot.ro

 

Avantajele înscrierii în programul de loialitate VIP LEGO:

 

- Clientii VIP se bucură de promoții exclusive.

- Clientii VIP primesc 15% Reducere la o achizitie LEGO, pentru ziua de naștere a copilului lor, discount valabil numai în luna aniversării copilului (reducerea nu se aplica produselor incluse in alte campanii promotionale si momentan este disponibila doar în Magazinele Certificate LEGO fizice).

- Clientii VIP sunt anuntati despre reducerile și noutățile disponibile în magazine și online.

- Clientii VIP primesc informatii referitoare la evenimentele LEGO de construcție.

 

Înscrierea în programul VIP LEGO este gratuită și se poate face în 2 moduri:

 

 

A. În Magazinele Certificate LEGO®

 

Completezi un formular în Magazinele Certificate LEGO®, pe baza căruia vei primi pe loc un Card VIP LEGO®. Numai prin intermediul acestui card, vei beneficia de avantajele programului de loialitate.

 

B. Online

 

Completezi acest Formular de înscriere. Devii client VIP imediat după completarea online a formularului și te bucuri de toate avantajele VIP, cardul VIP îl vei primi ulterior prin curier, împreună cu prima comandă online pe care o vei înregistra pe brickdepot.ro . Pentru a beneficia de avantajele VIP la comenzile online trebuie să folosești aceeași adresa de email pe care ai completat-o în formularul de înscriere în program.

 

Promoțiile exclusive VIP

 

Promotiile exclusive VIP sunt promotii la care au acces numai detinătorii cardului VIP LEGO. În majoritatea cazurilor, promotiile VIP se desfășoară în același timp în toate Magazinele Certificate LEGO și online pe brickdepot.ro . Totuși, ne rezervăm dreptul de a organiza promotii și campanii VIP valabile numai în Magazinele Certificate LEGO, numai online sau numai într-un anumit Magazin Certificat LEGO. Acest aspect va fi precizat întotdeauna pe afișul sau în regulamentul fiecărei campanii.

 

Datele tale sunt în sigurantă la noi. Pentru mai multe detalii te rugăm să citești Regulamentul programului VIP LEGO și Politica de confidentialitate.

 

#SporLaConstruit!