0

Despre Noi

Brick Depot a luat fiinta in anul 2013, an in care am deschis primul Magazin Certificat LEGO din Romania, in Promenada Mall. Au urmat apoi inca 2 magazine LEGO in Bucuresti (in Mega Mall si in Sun Plaza Shopping Center), unul in Cluj-Napoca si unul in Brasov. Iar în anul 2018 am preluat si celelate 4 magazine Certificate LEGO care nu ne aparțineau: este vorba despre magazinele din AFI Cotroceni, AFI Ploiești, ParkLake București și City Park Constanța.

Odata cu deschiderea fiecarui magazin, ne-am propus sa oferim atat copiilor cat si fanilor LEGO, spatii unice in care sa interactioneaze cu produsele LEGO, sa se convinga de valoarea lor, inainte de a le achizitiona.

Prioritatea noastra este aceea de a oferi o sortimentatie bogata de seturi LEGO si accesorii. Rafturile magazinelor noastre sunt mereu pline si incercam sa nu ne lipseasca din oferta, pe cat posbil, nici seturile rare sau greu de gasit.

Ne straduim (si de cele mai multe ori reusim) sa oferim servicii de calitate, sa oferim sfaturi pertinente si raspunsuri la toate intrebarile pe care clientii nostri ni le adreseaza.

Pentru ca intotdeauna e loc de mai bine, apreciem sugestiile clientilor nostri. Invatam din experienta si ne dorim sa crestem reteaua de Magazine Certificate LEGO din Romania, caramida cu caramida...

 

Brick Depot, partener LEGO Romania, detine toate Magazinele Certificate LEGO din Romania:

- Magazin Certificat LEGO Promenada Mall Bucuresti

- Magazin Certificat LEGO Mega Mall Bucuresti

- Magazin Certificat LEGO Sun Plaza Shopping Center Bucuresti

- Magazin Certificat LEGO VIVO! Cluj-Napoca

- Magazin Certificat LEGO Coresi Shopping Resort Brasov

- Magazin Certificat LEGO ParkLake Shopping Center Bucuresti

- Magazin Certificat LEGO City Park Mall Constanta

- Magazin Certificat LEGO AFI Cotroceni Bucuresti

- Magazin Certificat LEGO AFI Ploiesti.

 

Alaturi de aceste magazine fizice, am dezvoltat prezentul magazin online www.brickdepot.ro, in care gasiti aceeasi gama completa de produse LEGO.

 

DATELE COMPANIEI:

 

S.C. BRICK DEPOT S.R.L.

Cod Fiscal: RO31481850

J:12/1134/2013

Cont Bancar: RO52BTRLRONCRT0220619401

Banca: Banca Transilvania

Cont TREZORERIA Cluj: RO18TREZ2165069XXX031304

Adresa:

Str. Louis Pasteur nr. 36, ap. 1

400349, Cluj-Napoca, Cluj, România

Tel: 0759025788