Regulamentul Programului VIP LEGO

I. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL


(1) Programul de loialitate VIP LEGO® (denumit în continuare “Programul”) este organizat şi desfăşurat de S.C. BRICK DEPOT S.R.L., numit în cele ce urmează “Organizatorul”.
(2) Participanţii la Program sunt obligaţi să respecte prezentul regulament, denumit în continuare "Regulamentul" sau “Termenii şi condiţiile”.
(3) Regulamentul poate fi accesat cu ocazia înregistrării în Program, online aici: http://vip-club.ro/app/termeni sau poate fi solicitat în magazinele participante sau prin e-mail transmis la adresa: info@vip-club.ro.

 


II. TERITORIUL PROGRAMULUI


Programul este organizat pe teritoriul României şi se desfaşoară numai în Magazinele Certificate LEGO deţinute de S.C. BRICK DEPOT S.R.L. (inclusiv magazinul online – www.brickdepot.ro), cu sediul social în Cluj-Napoca, str. Louis Pasteur nr. 36, ap. 1, jud. Cluj, cu sediul ales pentru comunicare în Cluj-Napoca, Calea Baciului 87, Complex Logistic Coratim, hala 4, judeţ Cluj, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Cluj sub nr. J12/1134/09.04.2013, CUI RO31481850.
Magazinele Certificate LEGO sunt localizate în urmatoarele centre comerciale: Centrul Comercial AFI Palace Cotroceni (Bucureşti, sector 6), Centrul Comercial AFI Palace Ploieşti (Ploieşti), Centrul Comercial City Park Mall of Constanţa (Constanţa), Centrul Comercial Coresi Shopping Resort (Braşov), Centrul Comercial Parklake (Bucureşti, sector 3), Centrul Comercial Promenada (Bucureşti, sector 1), Centrul Comercial Sun Plaza (Bucureşti, sector 4), Centrul Comercial VIVO! (Cluj-Napoca).
Magazinul online poate fi accesat pe: www.brickdepot.ro.

 


III. DREPTUL DE PARTICIPARE


(1) La Program pot participa toate persoanele fizice (denumite în continuare “Participanţi, “Clienţi VIP LEGO®”, “Clienţi VIP”, “membru VIP”), cu vârsta de 18 ani împliniţi la data intrării în Program, care, pe durata de desfăşurare a Programului, urmează procedura descrisă în Cap. V.
(2) Are dreptul de a solicita un card de loialitate VIP LEGO®(denumit în continuare Card VIP LEGO®sau Card VIP orice persoană care îndeplineşte condiţiile de mai sus.
(3) Organizatorul îşi rezerva dreptul de a emite, adiţional cardului VIP LEGO®, şi alte tipuri de carduri, adresate doar anumitor categorii de clienţi în baza unor regulamente distincte.

 


IV. DURATA PROGRAMULUI


(1) Programul are durată nedeterminată.
(2) Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul.
(3) Organizatorul îşi rezervă dreptul de a înceta Programul. Înştiinţarea referitoare la încetarea programului va fi afişată în magazinele participante, într-un loc vizibil şi online pe www.brickdepot.ro cu cel puţin 30 zile înainte de data încetării Programului.
(4) După data încheierii Programului, Organizatorul nu mai are nicio responsabilitate şi nu îşi mai asumă nicio obligaţie în legătura cu orice circumstanţă care ar putea eventual conduce la concluzia actualităţii sau continuării Programului.

 


V. ÎNSCRIEREA ÎN PROGRAM ŞI EMITEREA CARDULUI VIP LEGO®


(1) Înscrierea în program se poate face:
1. În Magazinele Certificate LEGO®, prin completarea unui formular electronic, prin intermediul mijloacelor puse la dispozitia Participantului de catre personalul magazinelor. Pentru a identifica cel mai apropiat Magazin Certificat LEGO se poate accesa: https://brickdepot.ro/magazine-ezp-62.html. Formularul de înscriere este disponibil şi poate fi accesat în oricare din magazinele participante. Cardul VIP LEGO® este emis pe loc.
2. Online
Înscrierea în Programul VIP LEGO® se poate face şi online completând formularul de înscriere disponibil pe site (https://brickdepot.ro/vipSubscription). Calitatea de membru VIP se dobândeşte imediat după completarea online a formularului, avantajele VIP devin disponibile imediat, dar cardul VIP va fi expediat fizic, prin curier, numai împreună cu prima comanda online care se va înregistra pe www.brickdepot.ro. Important: pentru a beneficia de avantajele VIP la comenzile online înregistrate pe www.brickdepot.ro, este necesar să se folosească aceeaşi adresa de e-mail care a fost utilizată în formularul de înscriere în program.
(2) Cardul VIP LEGO® are ca element de identificare un cod unic de bare.
(3) Înscriere presupune completarea tuturor câmpurilor obligatorii şi acceptarea prezentului regulament – acesta reprezentând inclusiv termenii şi condiţiile, precum şi a politicii de confidenţialitate. Politica de confidenţialitate constituie anexă la prezentul regulament.
(4) Prin înscrierea în programul VIP LEGO® Participantul confirma că a citit şi şi-a exprimat acordul cu privire la politica de confidentialiţate şi cu prezentul Regulament.
(5) Câmpurile obligatorii, marcate cu * în formularul de înscriere electronic sunt următoarele: formula de adresare, nume, prenume, e-mail, telefon, localitate, judeţ şi bifele de acceptare a termeniilor şi condiţiilor şi a politicii de confidenţialitate.
(6) Câmpurile opţionale de completat sunt cele care nu sunt marcate cu * şi anume: gen copil, prenume copil, data naştere copil, abonarea la newsletter.
(7) Prin completarea datelor copilului Participantul îşi exprimă acordul pentru colectarea şi prelucrarea datelor personale furnizate. Datele minorilor sunt utilizate pentru transmiterea şi/sau oferirea de avantaje personalizate.
(8) Bifarea căsuţei privind abonarea la newsletter semnifică faptul că Participantul este de acord să primească comunicări electronice de la Organizator. Participantul poate reveni oricând asupra opţiunii de a primi newsletter. Pentru dezabonare Participantul va utiliza link-ul de dezabonare care se regăseşte în fiecare newsletter, va transmite un e-mail la adresa info@vip-club.ro sau va solicita dezabonarea în oricare dintre magazinele participante. Pentru reabonare Participantul va transmite un e-mail la adresa info@vip-club.ro sau va solicita reabonarea în oricare dintre magazinele participante.
(9) Pentru a putea urmări situaţia punctelor sale VIP şi pentru a putea utiliza punctele VIP în magazinul online, fiecărui Participant, în momentul completării formularului de aderare la programul VIP, i se va crea, în mod automat, un cont de client pe platforma www.brickdepot.ro. Acestă platforma constituie magazinul online al Organizatorului. Contul rămâne inactiv până la prima accesare a Participantului. Contul poate fi accesat printr-o solicitare de resetare a parolei.

 


VI. BENEFICIILE CARDULUI VIP LEGO®


(1) Scopul programului de loialitate este de a oferi membrilor anumite beneficii legate de achiziţiile făcute în Magazinele Certificate LEGO şi online pe platforma www.brickdepot.ro.
(2) De-a lungul Programului de fidelitate, posesorul cardului de loialitate VIP LEGO®, va acumula puncte, va beneficia de diverse discount-uri, beneficii şi oferte la produsele şi serviciile LEGO®.
(3) Pentru fiecare copil înregistrat pe cardul VIP LEGO® se acordă, cu ocazia zilei de naştere a acestuia, o reducere de 15% pentru achiziţa făcută pe un singur bon sau pe o comandă online.
(4) Reducerea nu se cumulează cu nicio altă reducerea de preţ existentă, cu carduri sau vouchere de discount.
(5) Reducerea se aplică în magazinele fizice şi în magazinul online, în intervalul cuprins cu 30 de zile anterioare, respectiv ulterioare zilei de naştere.
5.1. Reguli speciale privind acordarea reducerii de 15% în magazinul online:
5.1.1.    Contul de client pe www.brickdepot.ro trebuie să fie creat cu aceeaşi adresă de e-mail care a fost utilizată la înregistrarea în sistemul VIP.
5.1.2.    Comanda trebuie plasată din contul de client creat cu respectarea celor de la punctul 5.1.1.
5.1.3.    Comanda trebuie plasată într-un interval de +/- 30 de zile calculate în raport cu data naşterii copilului. 
5.1.4.    Pentru a beneficia de reducerea de zi de naştere, clientul VIP trebuie să bifeze căsuţa “Aplici reducerea aniversară de 15%?” În lipsa aplicării bifei, reducerea NU se va aplica.
(6) Participanţii abonaţi la newsletter sunt anuntaţi despre reducerile şi noutăţile disponibile în magazinele fizice şi online şi primesc informaţii privind evenimentele LEGO de construcţie.
(7) Organizatorul îşi rezervă dreptul de a organiza anumite campanii promoţionale doar online sau exclusiv în magazinele fizice sau numai în unul sau o parte din magazinele fizice.
(6) Sistemul de acumulare a punctelor VIP LEGO®:
6.1    Data lansării sistemului de puncte VIP LEGO®:
6.1.1. Data lansării sistemului de puncte VIP LEGO® în Magazinele Certificate LEGO fizice: 01.07.2019.
6.1.2. Data de început a acumulării punctelor VIP LEGO® în magazinul online www.brickdepot.ro: 14.11.2019.
6.1.3. Data lansării posibilităţii utilizării punctelor VIP în magazinul online www.brickdepot.ro: 01.11.2020.
6.2    NU se acordă puncte VIP LEGO® pentru achiziţiile anterioare datei lansării sistemului de puncte.
6.3    Acumularea punctelor VIP LEGO®
6.3.1    Pentru fiecare achiziţie din Magazinele Certificate LEGO fizice Participantul (posesor al unui card VIP LEGO®) va acumula puncte VIP LEGO® dacă prezintă cardul VIP LEGO® în format fizic, înainte de scanarea produselor achiziţionate la casa de marcat! În lipsa cardului VIP LEGO® în format fizic, Participantul va putea acumula puncte numai dacă furnizează datele personale utilizate la înscrierea în program, astfel încât să se poată stabili identitatea acestuia şi calitatea acestuia de titular al cardului.
6.3.2.    Pentru fiecare comandă online plasată pe platforma www.brickdepot.ro Participantul (posesor al unui card VIP LEGO®) va acumula puncte VIP LEGO® dacă pentru plasarea comenzii foloseşte aceeaşi adresa de e-mail care a fost utilizată în formularul de înscriere în program.
6.3.3    Pentru cumpărăturile efectuate fără a utiliza puncte VIP LEGO® se acordă puncte VIP LEGO® pe valoarea totală a bonului fiscal sau a facturii.
6.3.4    Pentru cumpărăturile efectuate cu utilizarea punctelor VIP LEGO® se acordă puncte VIP LEGO® doar pe valoarea bonului sau a facturii. Cu alte cuvinte, puncte VIP LEGO® se vor obţine doar raportat la suma de plată finală, calculată după acordarea reducerii aferente punctelor VIP LEGO® utilizate. Dacă preţul achizitiei devine 100% redus urmare a utilizării puntelor VIP LEGO®, pentru tranzacţia respectivă Participantul nu va acumula nici un punct VIP LEGO®.
6.4    Valoare puncte VIP LEGO®:
•    Pentru 1.00 leu cheltuit se acordă 5 puncte VIP LEGO®.
•    1 punct VIP LEGO® = reducere 0.01 lei (1000 puncte VIP LEGO® = reducere10 lei).
6.5    Momentul alocării punctelor VIP LEGO®
6.5.1.    Pentru achiziţiile efectuate în Magazinele Certificate LEGO fizice punctele VIP LEGO® se alocă imediat după finalizarea tranzacţiei.
6.5.2.    Pentru achiziţiile efectuate în magazinul online www.brickdepot.ro, dreptul de retur fiind recunoscut pentru 30 de zile, punctele VIP LEGO® se alocă în termen de 30 de zile de la finalizarea tranzacţiei. 
6.6.    Condiţii de utilizare a punctelor VIP LEGO®
6.6.1    Punctele VIP LEGO® se pot utiliza în magazinele fizice şi în magazinul online www.brickdepot.ro!
6.6.2    Pentru a le putea utiliza, Participantul trebuie să fi acumulat cel puţin 1000 puncte VIP LEGO®. Punctele VIP LEGO® acumulate se pot utiliza pentru a obţine reduceri, în limita valorii acestora – 1 punct VIP LEGO® = 0.01 lei (1000 puncte VIP LEGO® = 10 lei), la achiziţiile următoare din magazinele participante.
6.6.3    Pentru a beneficia de reducerea aferentă punctelor VIP LEGO®:
6.6.3.1.    În Magazinele Certificate LEGO® fizice: Participantul trebuie să prezinte cardul VIP LEGO® în format fizic. În lipsa cardului VIP LEGO®, Participantul trebuie să furnizeze datele personale utilizate la înscrierea în program, astfel încât să se poată stabili identitatea acestuia şi calitatea acestuia de titular al cardului.
6.6.3.2.    În Magazinul Certificate LEGO® online (www.brickdepot.ro): Participantul trebuie să plaseze comanda pe www.brickdepot.ro utilizând aceeaşi adresa de e-mail care a fost utilizată la înregistrarea în sistemul VIP.
6.6.4    NU se pot folosi punctele VIP LEGO® la aceeasi tranzactie la care au fost obţinute.
6.6.5    Punctele VIP LEGO® utilizate pentru o achiziţie se scad din contul Participantului.
6.7.    Alte reguli
6.7.1    La achiziţionarea cardurilor cadou se acordă puncte VIP LEGO®, dar NU se vor acord puncte VIP LEGO® atunci când respectivul card cadou este folosit pentru achiziţionarea unor produse din magazinele participante.
6.7.2    NU se acorda puncte VIP LEGO® pentru cumpărăturile anterioare datei de lansare a sistemului de acumulare a punctelor.
6.7.3    Punctele VIP LEGO® nu pot fi cumpărate, transferate sau schimbate în bani. Punctele VIP LEGO® se pot utiliza exclusiv pentru a obţine reducerea echivalentă cu valoarea lor – 0.01 lei pentru fiecare punct VIP LEGO®acumulat. 
6.7.4    Punctele VIP LEGO® neutilizate expiră şi se şterg din profilul Participantului la împlinirea unui termen de 24 luni de la data dobândirii acestora. Termenul curge de la ziua în care s-a finalizat tranzacţia în urma căreia punctele VIP LEGO®au fost obţinute. Participantul va primi un e-mail de notificare privind expirarea punctelor cu 3 luni înainte de data expirării.
6.7.5    Organizatorul îşi rezervă dreptul de a anula sau a şterge punctele care au fost înregistrate eronat pe contul Participantului, fie dintr-o eroare umană sau de sistem.

 


VII. FOLOSIREA CARDULUI DE LOIALITATE VIP LEGO®


(1) Utilizarea cardului de loialitate VIP LEGO® se poate face numai de către titularul acestuia, în caz contrar, titularul acestuia îşi asumă întreaga responsabilitate privind orice problemă ce poate apărea în legătura cu beneficiile programului de loialitate LEGO®.
(2) Pentru a beneficia de avantajele Programului, posesorul cardului de loialitate VIP LEGO® trebuie să-l prezinte înainte de scanarea produselor achiziţionate. În cazul în care cardul VIP LEGO® nu poate fi prezentat fizic, avantajele aferente tranzacţiei vor putea fi alocate Participantului dacă acesta anunţă înainte de scanarea produselor că are calitatea de client VIP LEGO® şi furnizează datele personale utilizate la înscrierea în program, astfel încât să se poată stabili identitatea acestuia şi calitatea acestuia de titular al cardului.
(3) În cazul achiziţiilor online, pentru a beneficia de avantajele Programului, Participantul trebuie să folosească la plasarea comenzii aceeaşi adresă de e-mail care a fost utilizata la înscrierea în programul VIP LEGO®.
(4) Titularul cardului de loialitate VIP LEGO® poate solicita oricând, în magazine sau prin e-mail, informaţii despre programul de loialitate.
(5) Profilul VIP LEGO® este personal si unic. Un membru poate avea un singur profil VIP LEGO® activ. Cu alte cuvinte, fiecare participant are dreptul la un singur card de loialitate VIP LEGO®. Dacă Participantul deţine totuşi mai multe carduri VIP LEGO®, pentru o singură tranzacţie va putea utiliza un singur card. Beneficiile mai multor carduri VIP LEGO® nu pot fi cumulate, indiferent că acestea aparţin aceluiaşi sau mai multor Participanţi.
(6) Cardul de loialitate LEGO® nu este un instrument de plată, Participantul nu poate achiziţiona produse sau servicii pe baza acestui card, poate doar beneficia de avantajele oferite de către Organizator, inclusiv de reducerea aferentă punctelor VIP LEGO® acumulate.
(7) Beneficiile cardului LEGO sunt valabile în conditiile prezentului regulament numai în magazinele participante şi online pe www.brickdepot.ro.

 


VIII. DEZACTIVAREA CARDULUI DE LOIALITATE LEGO


(1) Cardul VIP LEGO® va fi dezactivat în cazul în care posesorul acestuia solicita acest lucru, în scris, fie într-unul din magazinele participante, fie prin e-mail transmis la adresa: info@vip-club.ro.
(2) Organizatorul îşi rezerva dreptul de a dezactiva cardul VIP LEGO® în caz de fraudă, tentativă de fraudă, în cazul folosirii inadecvate a programului de loialitate şi/sau în cazul nerespectării prezentului Regulament.
(3) În cazul dezactivării cardului VIP LEGO® pentru oricare dintre motivele de mai sus, pentru a putea intra în posesia unui nou card, participantul trebuie să completeze un nou formular de înscriere in Program.

 


IX. ÎNLOCUIREA CARDULUI LEGO SAU EMITEREA UNUI NOU CARD VIP LEGO®


(1) Înlocuirea cardului VIP LEGO® se poate face în cazul deteriorării, pierderii sau furtului acestuia.
(2) În cazul deteriorării, furtului sau pierderii cardului, posesorul va anunţa de îndată Organizatorul prin e-mail, telefonic sau în magazin. Organizatorul nu este răspunzator pentru modalitatea de utilizare a cardului VIP LEGO® decât din momentul în care a fost anunţat despre pierderea/furtul acestuia.
(3) În caz de pierdere, furt, deteriorare, Participantul poate solicita emiterea unui card nou în oricare dintre Magazinele Certificate LEGO® sau prin e-mail trimis la info@vip-club.ro. Cardul nou solicitat va conţine toate datele vechiului card, însă va avea un alt cod de bare identificator. Cardul solicitat în magazine va fi emis pe loc şi înmânat Participantului, cel solicitat prin e-mail va fi emis imediat după procesarea cererii, dar se va expedia către Participant numai cu prima comanda plasată pe www.brickdepot.ro. Punctele VIP LEGO® existente în momentul notificării dispariţiei/furtului vor fi transferate pe noul card VIP LEGO®.
(4) Actualizarea datelor personale din baza de date a Organizatorului se poate face, la cererea Participantului, în oricare dintre magazinele participante sau urmare a unei cereri transmise la info@vip-club.ro.

 


X. PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


(1) Organizatorul respectă prevederile Regulamentului UE 2016/679, cunoscut sub denumirea de GDPR.
(2) Organizatorul administrează în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Participanţii la program le furnizează. Refuzul participantului de a furniza datele cu caracter personal solicitate în mod imperativ (câmpuri obligatorii, marcate cu *) determină neînscrierea acestuia în Program.
(3) Participanţilor la Program le sunt garantate drepturile prevăzute în Regulamentul UE 2016/679 (GDPR), după cum urmează:
-    dreptul de informare asupra modului în care se utilizează datele cu caracter personal, chiar de la momentul colectării acestora;
-    dreptul de acces la datele cu caracter personal, adică de a solicita comunicarea datelor care sunt prelucrate;
-    dreptul de a a solicita rectificarea datelor cu caracter personal;
-    dreptul de a solicita ştergerea datelor cu caracter personal;
-    dreptul de a solicita restricţionarea prelucrării datelor cu caracter personal;
-    dreptul de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal;
-    dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal;
-    dreptul de a-şi retrage oricând consimţamântul privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
-    dreptul de a depune o plângere în faţa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în sector 1, B-dul Gheorghe Magheru nr. 28-30, 0318059211 sau 0318059212, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro.
(3) În scopul exercitării drepturilor sus menţionate Participantul va transmite solicitarea sa la adresa info@vip-club.ro.
(4) Răspunsul la solicitările privind protecţia datelor cu caracter personal va fi transmis în termen de 15 zile de info@vip-club.ro.
(5) Informaţiile înregistrate de Organizator sunt destinate utilizării de către operator, în scopul menţionat în prezentul regulament.
(6) Participanţii care optează pentru abonarea la newsletter îşi dau acordul cu privire la prelucrarea datelor lor cu caracter personal şi cu privire la includerea acestor date în baza de date a Organizatorului cu scopul de a beneficia de diferite avantaje şi pentru a primi pe viitor informaţii despre produsele comercializate de Organizator şi despre acţiuni viitoare desfăşurate de acesta.
(7) Participanţii care nu sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, nu vor putea participa la program.

 


XI. LITIGIILE ŞI LEGEA APLICABILĂ


(1) Eventuatele reclamaţii/nemulţumiri/neînţelegeri ale Participanţilor la programul de loialitate VIP LEGO®, se vor transmite în scris magazinelor participante sau prin e-mail la info@vip-club.ro, urmând a fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţa competentă în conformitate cu dreptul comun.
(2) Legea aplicabilă este legea română.

Variantă revizuită 01.11.2020

 

Anexa 1


POLITICA DE CONFIDENŢILITATE


S.C. BRICK DEPOT S.R.L., in calitatea sa de Organizator al Programului VIP, respecta prevederile Regulamentului UE 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, cunoscut sub denumirea de GDPR.
Protejarea datelor cu caracter personal ale Pariticipantilor este importantă pentru Organizator.
Scopul inscrierii in program este acela de a oferi diferite avantaje Participantilor, de a informa Participantii despre diferitele campanii/promotii, noutati etc. sau de a transmite oferte si avantaje personalizate.
Organizatorul colecteaza si prelucreaza datele personale furnizate de Participanti in urmatoarele scopuri:
•    Oferirea de avantaje clientilor care au aderat la programul de fidelizare. Temeiul prelucrarii in acest caz este consimtamantul Participantului.
•    Transmiterea de informatii privind produse nou lansate, promotii, concursuri, magazine nou deschise. Temeiul prelucrarii in acest caz este consimtamantul Participantului de a primi aceste informari.
•    Pentru transmiterea de informatii privind promotiile/campaniile/avantajele personalizate. Temeiul prelucrarii in acest caz este consimtamantul Participantului de a primi aceste informari.
•    In alte scopuri, avand consimtamantul Participantului.
Nu este obligatorie furnizarea datele personale, dar in lipsa completarii campurilor obligatorii din formularul de inscriere electronic (marcate cu *), inscrierea in program nu se poate realiza. In lipsa furnizarii datelor obligatorii - formula de adresare, nume, prenume, e-mail, telefon, localitate, judeţ si acceptarea termeniilor si conditiilor, respectiv a politicii de confidentialitate, scopul programului de fidelizare nu se poate realiza.
Campurile optionale de completat sunt cele care nu sunt marcate cu *, dar care daca sunt completate pot fi prelucrate de organizator, in baza consimtamantului Participantului.
Datele personale sunt prelucrate de Organizator si magazinele participante. Acestea nu se transmit catre terte persoane, exceptand acei furnizori de servicii la care Organizatorul apeleaza pentru executarea obligatiilor asumate in raport cu Participantul si/sau executarea obligatiilor legale (ex. servicii de curierat - nume, prenume, adresa, adresa de e-mail, numar de telefon; servicii newsletter - adresa de e-mail; servicii de procesare plati online – nume si prenume).
Datele personale furnizate cu ocazia inregistrarii in programul de fidelizare se pastreaza pe o perioada de 5 ani de la ultima intregistrare a unei operatii pe cardul VIP.
Datele personale furnizate pentru inscrierea la newsletter se pastreaza pana la dezabonare.
Datele sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de Dvs.
Referitor la datele sale personale Participantul are urmatoarele drepturi:
-    de informare asupra modului in care se utilizeaza datele cu caracter personal, chiar de la momentul colectarii acestora;
-    de acces la datele cu caracter personal, adica de a solicita comunicarea datelor care sunt prelucrate;
-    de a a solicita rectificarea datelor cu caracter personal;
-    de a solicita stergerea datelor cu caracter personal;
-    de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal;
-    de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal;
-    dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal;
-    de a retrage oricand consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
-    dreptul de a depune o plangere in fața Autoritatii Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in sector 1, B-dul Gheorghe Magheru nr. 28-30, 0318059211 sau 0318059212, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro.
În scopul exercitarii drepturilor sus mentionate Participantul va transmite o solicitarea la adresa info@vip-club.ro.
Raspunsul la solicitarile privind protectia datelor cu caracter personal va fi transmis in termen de 15 de zile.
S.C. BRICK DEPOT S.R.L., in calitatea sa de Organizator al Programului VIP poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca Politica de Confidentialitate prin actualizarea ei.