addedtocartAdăugat în coș

addedtocart

Către coșul tău

Continuă cumpărăturile

ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center, Etaj 1. Str. Liviu Rebreanu nr. 4, sector 3, Bucuresti

Program: L – D: 10:00 – 22:00

0759 025 788 (Asistență clienți: L - V orele 9:00 - 16:00)

parklake@brickdepot.ro

Metrou: Linia M1 (statia Dristor 1; directia Dristor 1 – Republica – Gara de Nord/Preciziei), Linia M2 (statia Dristor 2; directia Dristor 2 – Gara Basarab), Linia M3 (statia Dristor 1), Tramvai: 23, 27 (statia Dristor), Autobuz: 330 (statia Liviu Rebreanu).

S.C. Brick Depot S.RL. ofera cumparatorilor sai, persoane fizice cu domiciliul stabil in afara Comunitatii Europene, posibilitatea restitutirii TVA-ului. Detalii aici


 

Magazinul Certificat LEGO din ParkLake Shopping City București te așteaptă cu cea mai mare gamă de seturi și accesorii LEGO din toată țara. Aici îți punem la dispoziție sute de jucării LEGO pentru toate vârstele – de la jucării LEGO DUPLO pentru preșcolari și copii mici până la seturi LEGO uriașe și incredibil de complexe pentru adulți. Ai văzut un set LEGO pe care trebuie să îl ai dar nu îl găsești nicăieri? Îți spunem un secret: e la noi! Magazinul Certificat LEGO are și o gamă specială de seturi rare și exclusive pe care le vei găsi doar pe rafturile noastre!

La noi găsești:

Peretele Pick & Build

E ca un seif plin de aur dar mai valoros! De aici poți pleca cu sacul plin de piese LEGO alese special de către tine! Cauți componente de motorizare pentru construcțiile tale? Ne-am pregătit și pentru asta. Întreabă colegii noștri din magazin și ei te vor ghida.

Secțiunea Build-A-Minifigure

Te-ai întrebat vreodată cum ai arăta dacă ai fi o minifigurină? Acum ai ocazia să îți construiești propriul personaj LEGO folosind piesele și accesoriile disponibile. Construiește-ți prietenii! Pune-le pălării de pirat! Sortimentația se schimbă mereu, așa că vei avea ceva nou de descoperit la fiecare vizită!

Ecranul 3D (digibox)

Vrei să știi cum arată un set construit și ce știe să facă? Nimic mai simplu! Ecranul nostru magic poate ”citi” fețele cutiilor LEGO și îți va arăta modelul construit suprapus chiar pe cutia pe care o ții în mână! E ceva ce trebuie văzut pentru a fi crezut!

Extra

✔ Seturi LEGO exclusive 
✔ Colecții de modele LEGO pentru adulți
✔ Cadouri pentru membrii Clubului VIP
✔ Accesorii LEGO
 

Alătură-te Clubului VIP!

Devino client VIP și fii primul care află toate noutățile din lumea LEGO. Mai mult, acumulezi puncte la fiecare comandă, ai acces la cadouri LEGO exclusive și la multe alte beneficii.

vip_page_image Mai mult