addedtocartAdăugat în coș

addedtocart

Către coșul tău

Continuă cumpărăturile

City Park Mall of Constanța

City Park Mall of Constanta

Program: L – D: 10:00 – 22:00

0759 025 788 (Asistență clienți: L - V orele 9:00 - 16:00)

citypark@brickdepot.ro

Autobuz: 100, 100C, 102, 43. Maxi-taxi: 304, 305, 310. Maxi-taxi Mamaia – Navodari: 23.

S.C. Brick Depot S.RL. ofera cumparatorilor sai, persoane fizice cu domiciliul stabil in afara Comunitatii Europene, posibilitatea restitutirii TVA-ului. Detalii aici

 
Magazinul Certificat LEGO din City Park Mall Constanța te așteaptă cu cea mai mare gamă de seturi și accesorii LEGO din toată țara. Aici îți punem la dispoziție sute de jucării LEGO pentru toate vârstele – de la jucării LEGO DUPLO pentru preșcolari și copii mici până la seturi LEGO uriașe și incredibil de complexe pentru adulți. Ai văzut un set LEGO pe care trebuie să îl ai dar nu îl găsești nicăieri? Îți spunem un secret: e la noi! Magazinul Certificat LEGO are și o gamă specială de seturi rare și exclusive pe care le vei găsi doar pe rafturile noastre!

La noi găsești:

Secțiunea Build-A-Minifigure

Te-ai întrebat vreodată cum ai arăta dacă ai fi o minifigurină? Acum ai ocazia să îți construiești propriul personaj LEGO folosind piesele și accesoriile disponibile. Construiește-ți prietenii! Pune-le pălării de pirat! Sortimentația se schimbă mereu, așa că vei avea ceva nou de descoperit la fiecare vizită!

Ecranul 3D (digibox)

Vrei să știi cum arată un set construit și ce știe să facă? Nimic mai simplu! Ecranul nostru magic poate ”citi” fețele cutiilor LEGO și îți va arăta modelul construit suprapus chiar pe cutia pe care o ții în mână! E ceva ce trebuie văzut pentru a fi crezut!

Alătură-te Clubului VIP!

Devino client VIP și fii primul care află toate noutățile din lumea LEGO. Mai mult, acumulezi puncte la fiecare comandă, ai acces la cadouri LEGO exclusive și la multe alte beneficii.

vip_page_image Mai mult