addedtocartAdăugat în coș

addedtocart

Către coșul tău

Continuă cumpărăturile

Băneasa Shopping City București

Băneasa Shopping City / Feeria

Program: L – D: 10:00 - 22:00

0759 025 788

contact@brickdepot.ro

Metrou: M2 până la Piața Charles de Gaulle - autobuz 335; M2 până la Piața Unirii - autobuz 361. Autobuze: 131 (Piața Romană, Restaurant Perla, Charles de Gaulle); 605 (Piața Sfânta Vineri); 335 (Restaurant Perla, Charles de Gaulle, Barajul Dunării), 361 (Piața Unirii)

S.C. Brick Depot S.RL. ofera cumparatorilor sai, persoane fizice cu domiciliul stabil in afara Comunitatii Europene, posibilitatea restitutirii TVA-ului. Detalii aici

Vino în perioada 22.04 - 5.05.2024 în Magazinul Certificat LEGO, caută cele 6 ouă de Paște ale iepurașului ascunse în magazin și câștigă un premiu!

Ofertă valabilă în limita stocului. Te așteptăm!
Te așteptăm în perioada 17.04 - 12.05.2024 în Magazinul Certificat LEGO, unde dacă te alături Clubului VIP și cumperi produse LEGO de minim 100 de lei, primești cadou un set LEGO 30581 Papagal tropical.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil!

 
Magazinul Certificat LEGO din Băneasa Shopping City București te așteaptă cu cea mai mare gamă de seturi și accesorii LEGO din toată țara. Aici îți punem la dispoziție sute de jucării LEGO pentru toate vârstele – de la jucării LEGO DUPLO pentru preșcolari și copii mici până la seturi LEGO uriașe și incredibil de complexe pentru adulți. Ai văzut un set LEGO pe care trebuie să îl ai dar nu îl găsești nicăieri? Îți spunem un secret: e la noi! Magazinul Certificat LEGO are și o gamă specială de seturi rare și exclusive pe care le vei găsi doar pe rafturile noastre!

La noi găsești:

Peretele Pick & Build

E ca un seif plin de aur dar mai valoros! De aici poți pleca cu sacul plin de piese LEGO alese special de către tine! Cauți componente de motorizare pentru construcțiile tale? Ne-am pregătit și pentru asta. Întreabă colegii noștri din magazin și ei te vor ghida.

Secțiunea Build-A-Minifigure

Te-ai întrebat vreodată cum ai arăta dacă ai fi o minifigurină? Acum ai ocazia să îți construiești propriul personaj LEGO folosind piesele și accesoriile disponibile. Construiește-ți prietenii! Pune-le pălării de pirat! Sortimentația se schimbă mereu, așa că vei avea ceva nou de descoperit la fiecare vizită!

Ecranul 3D (digibox)

Vrei să știi cum arată un set construit și ce știe să facă? Nimic mai simplu! Ecranul nostru magic poate ”citi” fețele cutiilor LEGO și îți va arăta modelul construit suprapus chiar pe cutia pe care o ții în mână! E ceva ce trebuie văzut pentru a fi crezut!

Extra

✔ Seturi LEGO exclusive 
✔ Colecții de modele LEGO pentru adulți
✔ Cadouri pentru membrii Clubului VIP
✔ Accesorii LEGO
✔ Măsuță de joacă cu cărămizi LEGO
 

Alătură-te Clubului VIP!

Devino client VIP și fii primul care află toate noutățile din lumea LEGO. Mai mult, acumulezi puncte la fiecare comandă, ai acces la cadouri LEGO exclusive și la multe alte beneficii.

vip_page_image Mai mult