0

Livrare si returnare

1. Modalitati de livrare

Livrăm oriunde în România prin intermediul curieratului rapid şi oferim posibilitatea de ridicare GRATUITĂ a comenzilor din magazinele noastre.

Taxa de livrare este de 9.99 lei (pentru comenzile in valoare de pana la 299 lei) iar pentru comenzile în valoare de peste 299 de lei livrarea este gratuită. Produsele comandate sunt expediate din depozitul nostru în max. 2 zile lucrătoare de la confirmarea expedierii (exceptie fac doar comenzile de piese LEGO la bucata a caror pregatire necesita mai mult timp). Livrarea prin curier durează, de obicei, 1-2 zile însă pot apărea întârzieri în perioadele aglomerate (de Crăciun, de Moş Nicolae, de Paşti, de 1 iunie, etc.) sau în condiţii meteorologice nefavorabile.

Optiunea de Ridicare personala din magazin este valabila numai pentru comenzile de minim 100 lei achitate online cu cardul. Comenzile la care s-a optat pentru ridicare personală din magazin se pot ridica după confirmarea telefonică a livării acestora la punctul de ridicare.

 

2. Modalitati de plata

- Ramburs (plata la curier, in momentul primirii coletului),

- Plata online, cu cardul (prin intermediul platformei securizate MobilPay),

- Transfer Bancar sau Ordin de Plata (OP).

Dupa ce ai trimis comanda si ai primit emailul de confirmare in cateva minute o sa primesti factura proforma prin email. Dupa plata facturii proforme, in maxim 24 de ore vom emite si factura fiscala. Factura va include si costurile de transport. In acest caz este important sa ne trimiti prin mail dovada platii imediat dupa efectuarea ei, pentru a putea expedia coletul cat mai repede.

Comenzile la care s-a s-a optat pentru ridicare personală din magazin, se pot achita numai online cu cardul.

 

3. Garantii si Returnare.

Marfa cumparata online poate fi returnata, de catre client la sediul vanzatorului (Brick Depot SRL, str. Calea Baciului nr. 87, Complex Logistic Coratim, Tronson 4, Cluj-Napoca, jud. Cluj, Tel.: 0759 025 788, e-mail: contact@brickdepot.ro), in termen de 14 zile de la data primirii produsului (cf.art.9/OG106/1999), rambursarea sumelor platite efectuindu-se in maxim 15 zile de la returnarea produsuluii in buna regula (art.16/OG 106/99).

 

 

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate in termen de 14 zile de la cumpararea lor cu obligatia de a returna produsul intact, in ambalajul original.

 

 

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Asadar, dumneavoastra aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

 

Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (costul transportului). Adresa de returnare este: Brick Depot SRL, str. Calea Baciului nr. 87, Complex Logistic Coratim, Tronson 4, Cluj-Napoca, jud. Cluj, Tel.: 0759 025 788, e-mail: contact@brickdepot.ro . Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original, de asemenea nedeteriorat, cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat. In caz contrar conform legii, se vor aplica penalitati. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

 

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

- Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

- Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

 

4. Informare EEE si BA

Importatorul respecta prevederile OUG nr. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) si ale HG nr. 1132/2008 privind regimul bateriilor si acumulatorilor si al deseurilor de baterii si acumulatori.

Importatorul este înregistrat în Registrul producatorilor de baterii si acumulatori sub numarul:  RO - 2015 - 04 - B&A – 0715 din 15.04.2015.

Importatorul este înregistrat în Registrul Producatorilor si Importatorilor de EEE sub numarul: RO - 2018 - 04 - EEE – 2234 - II din 19.04.2018.

Transferul de responsabilitate privind colectarea, valorificarea si reciclarea DEEE-urilor si a deseurilor de baterii si acumulatori portabili a fost facut catre organizatia colectiva CCR.

S.C. BRICK DEPOT S.R.L. preia gratuit DEEE-uri, în sistemul 1:1, cf. OUG 5/2015, art. 11(1) si deseuri de baterii si acumulatori portabili cf. HG 1132/2008, art. 7(9).

CCR preia pe baza contractului încheiat cu importatorul toate DEEE-urile si toate deseurile de baterii si acumulatori colectate prin importator.

 

Informatii pentru utilizatorii de aparatura electrica si electronica, precum si pentru utilizatorii de baterii si acumulatori

Art. 34/OUG 5/2015 si Art. 14/HG 1132/2008

Pretul produselor cuprinde costurile colectarii, tratarii si eliminarii în conditii de protectie a mediului ale EEE si ale bateriilor / acumulatorilor portabili.

Costurile colectarii, tratarii si eliminarii în conditii de protectie a mediului ale EEE si ale bateriilor / acumulatorilor portabili se regasesc pe verso.

DEEE-urile, ca si deseuri de baterii si acumulatori (DB&A), nu se elimina ca deseuri municipale nesortate, ci se colecteaza selectiv (S.C. Brick Depot S.R.L. preia de la clientii sai DEEE si baterii uzate).

Echipamentele electrice si electronice, bateriile si acumulatorii, marcate cu simbolurile de mai jos fac obiectul colectarii selective, deci nu se amesteca cu deseurile menajere.

Deseurile de echipamente electrice si electronice, bateriile uzate, sunt nocive si nu sunt biodegradabile. Nu depozitati DEEE si DB&A în locuri nesupravegheate (langa ghenele de gunoi sau în alte locuri publice). Acestea nu numai ca sunt un pericol pentru mediu dar iau si drumul unei valorificari necorespunzatoare care implica consecinte uneori incalculabile pentru sanatatea umana.

Recicleaza împreuna cu noi: la cumpararea unui aparat electric de la S.C. Brick Depot S.R.L. puteti aduce unul uzat asemanator la schimb. La S.C. Brick Depot S.R.L. puteti preda orice tip de baterii si acumulatori portabili uzati (fara acumulatori auto).

Încearca acasa, pe strada si la birou sa dai un exemplu celor din jur:

Colecteaza separat obiectele din plastic si hartie si depune-le numai în containerele speciale aflate în jurul casei sau în magazine; foloseste cat mai putine pungi din plastic (acestea se degradeaza într-o perioada de cateva sute de ani). Acelasi lucru se poate întampla cu substantele periculoase care sunt continute în aparatura electrica, în baterii si acumulatori care ajung din neglijenta în sol, apa sau aer.

Preda DEEE-urile si toate tipurile de baterii numai la punctele de colectare special amenajate.

Informatii privind punctele de colectare si transport DEEE / deseuri de baterii si acumulatori portabili: http://www.relectra.ro/ro/partneri-colectare-transport.

Descarcă documentul în format PDF: Informare-clienti-EEE-si-BA.

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi.