0

Card Cadou

 
Cu Cardurile Cadou este simplu sa cumperi produse LEGO in oricare dintre magazinele noastre. Daruieste o bucurie cuiva drag oferindu-i posibilitatea de a-si alege singur cadoul!
 
Ce trebuie sa stii despre Cardul Cadou LEGO:
1. Este disponibil în Magazinele Certificate LEGO din Promenada Mall Bucuresti, Mega Mall Bucuresti, Sun Plaza Shopping Center Bucuresti, VIVO! Cluj-Napoca, Coresi Shopping Resort Brasov.
2. Are doua valori: 100 lei si 300 lei.
3. Poate fi achizitionat din Magazinele Certificate LEGO Promenada Mall Bucuresti, Mega Mall Bucuresti, Sun Plaza Shopping Center Bucuresti, VIVO! Cluj-Napoca, Coresi Shopping Resort Brasov, contra sumei inscrise pe acesta.
4. Este nenominal si transmisibil. Poate fi utilizat de orice persoana care îl detine.
5. Nu are termen de valabilitate.
6. Poate fi utilizat ca instrument de plata in Magazinele Certificate LEGO din Promenada Mall Bucuresti, Mega Mall Bucuresti, Sun Plaza Shopping Center Bucuresti, VIVO! Cluj-Napoca, Coresi Shopping Resort Brasov.
7. Permite achizitionarea oricarui produs disponibil în Promenada Mall Bucuresti, Mega Mall Bucuresti, Sun Plaza Shopping Center Bucuresti, VIVO! Cluj-Napoca, Coresi Shopping Resort Brasov.
8. Nu poate fi folosit pentru cumparaturi online.
9. Este de unica utilizare, astfel încat cumparaturile trebuie sa aiba o valoarea cel putin egala cu valoarea cardului, urmand ca eventuala diferenta sa fie achitata in numerar sau prin plata cu cardul. La achizitiile cu cardul cadou LEGO nu se acorda rest. Cardul va fi retinut în magazin dupa scanarea lui la casa de marcat.
10. Mai multe carduri cadou pot fi cumulate pentru achizitia unui set mai mare.
11. Titularul cardului cadou LEGO nu este îndreptatit sa solicite contravaloarea sumei inscrise pe card si nu il poate folosi pentru achizitionarea altui card cadou LEGO.
 
Termeni si conditii
Utilizarea Cardului Cadou implica acceptarea acestor conditii de utilizare. Acest Card permite cumpararea de produse din Magazinele Certificate LEGO din Magazinele Certificate LEGO din Promenada Mall Bucuresti, Mega Mall Bucuresti, Sun Plaza Shopping Center Bucuresti, VIVO! Cluj-Napoca, Coresi Shopping Resort Brasov.
Acest Card nu este un card de garantare a cecurilor, de credit sau de plati, si nu poate fi schimbat cu numerar sau folosit pentru achizitionarea unui alt card cadou. 
S.C. Brick Depot S.R.L. nu raspunde pentru pierderea, furtul, distrugerea sau utilizarea neautorizata a cardului cadou LEGO. În caz de pierdere, furt sau distrugere cardul nu poate fi înlocuit si suma reprezentand valoarea cardului nu se restituie.
Brick Depot S.R.L. isi rezerva dreptul de a aduce amendamente prezentelor conditii de utilizare fara notificare.