Prezentare video: LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford

Surpriză! Sau nu tocmai, pentru că așa cum ne-am cam obișnuit, întotdeauna se găsește câte cineva care să scape informații înainte să fie anunțate oficial, daaaaar să nu ne batem capul cu asta! Avem un set nou LEGO Creator Expert și sparge tiparele! Da, știu, a mai existat o serie LEGO legată de fotbal la începutul anilor 2000 dar acelea erau mult mai axate pe funcții și joacă, pe când noul și minunatul LEGO 10272 Old Trafford, stadionul echipei Manchester United, servește drept piesă de rezistență a colecției oricărui fan înrăit al Diavolilor Roșii!

Va fi aceasta o întoarcere glorioasă a seriei LEGO Football sau a seturilor de sport în general? În ultimii ani parca seria LEGO Friends a preluat mai mult ștafeta sportivă mai ales prin realizările lui Stephanie, așa că ar putea fi o ocazie bună să vedem sporturile în mai multe serii de jucării LEGO!

Până una alta, vă lăsăm mai jos un speedbuild/timelapse cu construcția stadionului precum și un review al venerabilului Old Trafford în care eu încerc să mă prefac că știu ceva despre fotbal! 😊

Video: LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford

Așa cum am menționat și acolo, setul LEGO 10272 Old Trafford – Manchested United va sosi pe rafturi de la 1 februarie 2020, însă va intra la precomandă din 16 ianuarie 2020, iar oricine face precomandă DOAR în perioada 16 ianuarie – 31 ianuarie 2020 va primi gratuit pe lângă și setul LEGO 40385 Trofeu. Construiește Teatrul Viselor și fă-i pe fanii Manchester City să crape de ciudă!

Speedbuild: LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford

Lasă un răspuns