Un set mare și LAAT: LEGO Republic Gunship 75309 Ultimate Collector Series

Acu o veșnicie și jumate (plus minus 20 de minute), LEGO Ideas le dădea pentru prima oară fanilor ocazia de a alege următorul set UCS Star Wars. Trei nave celebre din filme au fost puse în fața noastră:

Fregata de escortă Nebulon B
TIE Bomber
Republic Gunship

…moment în care toți fanii prequel-urilor au zâmbit un zâmbet mai viclean decât Grinch. Era clar. Aveam să primim un UCS Gunship.

Nu am să vă irosesc timpul mândrind-u-mă fiindcă am fost printre cei care au votat pentru ea (ok, poate un pic, HAHA, SANCHI FREGATOOO!!!), dar trebuie menționat că a câștigat covârșitor cu aproape 53.000 de voturi, lăsând în praf celelalte două nave (HAHA, SANCHI ȘI ȚIE, TIE BOMBER!!!), spre surpriza nimănui. Era prequel-urilor este probabil cea mai bine lucrată în momentul de față (dacă excludem era filmelor originale) și are fanii cei mai înfocați. Nu mă credeți? Vă dovedesc științific, printr-o statistică exactă, folosind unitatea de măsură a interneților. Mema. Iată cum arată prima pagină de rezultate Google atunci când cauți ”star wars meme”:

Cu verde cele legate de prequel-uri, cu roșu restul.

E clar că nici puterea combinată a celorlalte filme și seriale nu poate rivaliza dominația memologică a filmelor și serialelor din era clonelor.

Parcă vorbeam despre ceva. A da! Așteptarea a luat sfârșit, iat-o în toată splendoarea ei!

După un an jumate de speculații, zvonuri și un LEGO Con de râsul lumii, setul LEGO Star Wars 75309 Republic Gunship Ultimate Collector Series a sosit, cu o intrare mai glorioasă decât chiar și momentul acela în Episodul II: Attack of the Clones când LAAT-urile apar pentru prima oară pe ecran, descinzând în Arena Petranaki!

Apropo, LAAT este acronimul pentru Low Altitude Assault Transport/infantry, numele tehnic al navei.

Nava este superbă și este făcută din 3292 de piese LEGO, având o anvergură imensă de 75 cm!!! Este un model care neapărat trebuie văzut cu mască pe față, ca să nu vă pice falca pe jos!

Dacă vreți să vedeți toate detaliile și funcțiile ei, vă rugăm să vă serviți de aici:

LEGO 75309 UCS Republic Gunship este disponibilă ACUM! pentru precomandă, urmând să aterizeze și în Magazinele Certificate LEGO începând cu data de 1 August 2021! Spor la construit!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?