Construcții mici, idei mărețe: Mașină de karting

Săptămâna trecută am început lucrările defensive pentru un castel medieval, Astăzi vom face ceva mai simplu, și anume o mașină de karting, sigur le-ați văzut la competiții cum ard asfaltul! Construcția e foarte simplă și nu cere multe piese, astfel încât dacă vrei poți să îți faci mai multe pentru o competiție de amploare! Tot ce ai de făcut e să schimbi culorile pieselor și poți avea diferite echipe pe pistă.

Știai că unele karturi (numite Superkarturi) pot atinge viteze de până la 260 km/h? Pe lângă asta, mulți dintre cei mai faimoși șoferi de Formula 1 au început de fapt în lumea kartingului sportiv? Printre ei se numără Ayrton Senna, Michael Schumacher, Kimi Räikkönen, Alain Prost și Fernando Alonso.

Am lăsat loc pentru minifigurine, evident, iar dacă îți place genul acesta de construcție, poate mai completăm cursa cu alte zone și accesorii. Ca întotdeauna, instrucțiunile sunt ilustrate pas cu pas aici, precum și în documentul PDF pe care îl poți descărca de aici, care conține și lista de piese. Cum arată mașina ta de curse? Trimite-ne o poză, și până data viitoare spor la construit!

Descarcă instrucțiunile în format PDF de aici!

Share să afle și prietenii tăi!

Lasă un răspuns