Construcții mici, idei mărețe: Mini-Batmobil

Ideile mari adesea vin în pachete mici, ca să parafrazez o expresie binecunoscută din limba engleză. Deși poate toți ne-am minunat la construcțiile colosale ale unor constructori LEGO, există o plăcere mult mai profundă în aprecierea construcțiilor mici dar ingenioase. Acelea sunt punctul de start ale marilor idei care peste ani și ani devin modelele absolut copleșitoare ce le vedem la diverse expoziții sau parcuri LEGO. Așadar, astăzi încercăm să ne arătăm aprecierea pentru construcțiile mici, dar nu cu retrospective și articole istorice, ci cu joacă! Începem o serie nouă în care vă voi oferi instrucțiuni pentru a construi diverse lucruri utile pentru universul LEGO din camera voastră!

Deși încerc să folosesc piese cât mai comune, nu e nevoie să aveți exact culorile de piese care apar aici, nu e nici măcar nevoie să le aveți pe toate din listă! Farmecul LEGO e că poți super ușor să înlocuiești ceva ce îți lipsește cu o altă piesă, sau să folosești instrucțiunile doar ca inspirație pentru ceva și mai bun!

Mai jos urmează pozele prin care vă arăt pas cu pas construcția de azi. Este vorba despre un mini-Batmobil, cu loc pentru o minifigurină Batman, motor cu flăcări și un panou de control. Evident că nu pot să lipsească nici aripile de liliac!

Aveți aici și un link prin care puteți descărca direct instrucțiunile în format PDF (lista de piese e la finalul documentului). Dacă v-a ieșit, sau dacă ați făcut niște modificări interesante, trimiteți-ne o poză cu rezultatul!

Share să afle și prietenii tăi!

Lasă un răspuns