Construcții mici, idei mărețe: 3 bărcuțe

Se pot face multe lucruri cu puține piese atunci când vine vorba de LEGO. Eu mi-am impus o limită de undeva în jur de 50 de piese pentru fiecare dintre construcțiile acestea ce apar aici, pentru că îmi place cifra 5. Doar de aceea. Astăzi cu astea 50 de piese (bine, aproximativ 50) vom construi 3 lucruri simultan, și anume 3 tipuri de bărci/vase acvatice.

 

Prima va fi o simplă barcă cu vâsle. Da, e adevărat, LEGO a creat o piesă specializată pentru asemenea ambarcațiuni (în momentul scrierii acestui articol piesa se găsește în seturile 41155 – Aventura Elsei la piață, 71042 – Silent Mary, și va apărea în setul 75954 – Sala Mare Hogwarts care ajunge curând în august). Poate însă nu toată lumea o are și ar fi păcat să lipsească o bărcuță din lumile LEGO pe care vi le-ați creat.

 

Celelalte două construcții sunt bărci cu motor, dintre care una se aseamănă cu modelele cu consolă contrală, iar cealaltă e una mai mică, în stilul celor numite runabout boat. Așa vă puteți popula docurile și apele cu o grămadă de minifigurine care au ieșit fie să se bălăcească, fie să pescuiască, fie să facă prostii care inevitabil vor necesita intervenția pazei de coastă (știm că unele minifigurine sunt tare neastâmpărate).

 

Ca întotdeauna, instrucțiunile cu lista de piese se găsește în format PDF aici, dar puteți vedea și construcția pas cu pas mai jos. Spor la construit!

 

Descarcă instrucțiunile în format PDF, de aici!

Share să afle și prietenii tăi!

Lasă un răspuns