LEGO Porsche 911 – impresiile câștigătorului tombolei

În perioada 26 februarie – 7 martie 2021, clienții VIP LEGO au avut ocazia să se înscrie la o tombolă pentru a câștiga setul LEGO 10295 Porsche 911.

Câstigătorul tombolei, Fundeanu Daniel-Cristian, a fost încântat să construiască setul 10295 Porsche 911. Redăm mai jos părerea lui despre acest set de colecție, alături de imaginile surprinse în timpul construcției.

Vă mulțumim pentru acest premiu. După 8 zile, având în vedere că îl construiam doar 2-3 ore seara după ce culcam copilul, am reușit să definitivez acest set LEGO.

Să pornim cu începutul. În cutie se găsesc 11 pachete de plastic în care sunt împărțite piesele, plus cartea în care este descris procedeul de construcție și detalii despre mașina Porsche și o scurtă istorie.

lego porsche 911 tombola

Construcția a fost o plăcere. Piesele de calitate premium cum LEGO ne-a obișnuit de-a lungul timpului. Poți opta pentru 2 modele Targa și Turbo.

Detaliile mașinii arată foarte bine. Ușile, capota și accesul la motor se deschid, iar roțile le poți controla cu ajutorul volanului și anvelopele sunt din cauciuc. 

Culorile sunt vii și arată foarte bine (scaunele sunt portocalii, un detaliu care dă bine mașinii). Conține piese deja imprimate cu sigla Porsche, modelul, numărul mașinii și altele.

Încă o dată LEGO nu a dezamăgit, iar întreaga experiență a fost o plăcere.

Pentru mai multe detalii despre această tombolă, găsești Regulamentul campaniei aici.

Lasă un răspuns