LEGO Super Heroes 76178 Daily Bugle – impresiile câștigătorului tombolei

În perioada 3 – 9 iunie 2021, clienții VIP LEGO au avut ocazia să se înscrie la o tombolă pentru a câștiga setul LEGO Super Heroes 76178 Daily Bugle. Câștigătorul tombolei, desemnat prin tragere la sorți, Dumitru Alexandru ne-a transmis impresiile despre acest set.

Am participat la concurs datorită fiului meu în vârsta de 6 ani care este pasionat de LEGO și Super Eroi.
Este cel mai mare premiu câștigat vreodată și am fost foarte plăcut surprins de rapiditatea cu care am intrat în posesia lui (în doar 2 zile de la e-mail-ul de confirmare).
Deși am văzut câte piese conține setul LEGO Marvel Super Heroes: Daily Bugle, am fost impresionat de dimensiunea cutiei și de cele 16 pungi cu piese LEGO pe care le-am găsit în interior împreună cu un manual de instrucțiuni cu peste 350 de pagini.
În prima seara am reușit să asamblez 2 pungi și am început să mă gândesc că îmi va fi imposibil să finalizez construcția setului în 10 zile.
Dar, ca la orice lucru, începutul este mai greu. Pe măsura ce clădirea începea să prindă contur, curiozitatea punea stăpânire pe mine și eram nerăbdător să văd forma finală.
Setul LEGO Marvel Super Heroes: Daily Bugle este foarte interesant și complex. Conține 25 de figurine LEGO, 2 mașini (mașina lui Spiderman și un taxi) și o clădire de birouri dotată cu de toate începând cu lift, birouri, calculatoare, aparat de aer condiționat până la păsărele, cafetieră, aparat foto, copiator și chiar un platou cu gogoși. Având atât de multe detalii, tot timpul eram curios să văd ce obiect nou mai descopăr în următoarea pungă și timpul de finalizare s-a diminuat considerabil.
Astfel, împreuna cu soția și fiul meu, am reușit să termin în 4 zile, lucrând câte 3 ore pe zi la construcția setului LEGO Marvel Super Heroes: Daily Bugle.
A fost cel mai mare set construit până acum și cu siguranța nu a fost ultimul deoarece este cea mai bună modalitate de a petrece timp de calitate împreună cu familia.
Mulțumesc Brick Depot și LEGO pentru această oportunitate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?