LEGO Harry Potter 76393 – impresiile câștigătoarei tombolei

În perioada 21 – 27 iunie 2021 clienții VIP LEGO au ajut ocazia să participe la o tombolă pentru a câștiga setul LEGO Harry Potter 76393 Harry Potter și Hermione Granger. Câștigătoarea tombolei, Coman Ramona, ne-a transmis impresiile ei despre acest set.

M-am înscris la acest concurs din dorința de a-i face o surpriză fiului meu de 6 ani, care este pasionat de LEGO, și am fost uimită când am primit mailul care mă anunța că am câștigat setul LEGO Harry Potter 76393. De asemenea, am fost plăcut impresionată de promptitudinea cu care am primit coletul, în doar două zile.
Setul LEGO Harry Potter 76393 conține 12 pungi cu piese, câte 6 pungi pentru fiecare figurină și vine însoțit de două manuale cu instrucțiuni, unul pentru Harry Potter și unul pentru Hermione Granger. Setul este destul de complex, având în vedere că fiecare dintre cele două figurine are o înălțime de aproximativ 27 de centimetri.
Am lucrat împreună cu soțul și fiul meu la construirea celor două figurine și parcă nici nu ne dădeam seama cum zbura timpul. Eram curioși să vedem cum se îmbină piesele și nerăbdători să obținem produsul finit și să vedem cum vor arăta cele două personaje.
Cu siguranță a fost cel mai complex LEGO construit până acum și a fost o modalitate constructivă de a petrece timp cu familia, dar și o ocazie pentru fiul meu de a-și dezvolta răbdarea, atenția, creativitatea și gândirea matematică. Pentru copii, Lego nu este doar o modalitate distractivă de a-și petrece timpul liber, ci are și o valoare educativă demnă de luat în seamă. Fiul meu s-a declarat foarte încântat de cele două figurine, mai ales de dimensiunile lor.
Mulțumim Brick Depot și Lego pentru inițiativă și pentru frumoasa surpriză oferită!

Mai multe detalii despre această tombolă găsești în Regulamentul campaniei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?