LEGO 10292 FRIENDS: Apartamentele prietenilor – impresiile câștigătorului tombolei

În perioada 18 – 23 mai 2021, clienții VIP LEGO au avut ocazia să se înscrie la o tombolă pentru a câștiga setul LEGO 10292 FRIENDS: Apartamentele prietenilor. Câștigătorul tombolei, desemnat prin tragere la sorți, este Vlad Furtea.

Redăm mai jos impresiile lui referitoare la acest set și imagini din timpul construcției.

Am fost plăcut surprins să câștig acest set, nu am fost personal un avid ‘constructor’ LEGO, însă copii mei sunt, așa că bucuria lor a fost uriașă. E un set impresionant, mult mai generos în piese decât cele pe care ni le permiteam. 😊

Manualul de instrucțiuni e o adevărată carte, ne-a luat două zile să îl construim împreună, în familie. Ne-am amintit cu plăcere eu și soția mea de serialul care ne-a marcat adolescența și am fost foarte impresionați de detaliile micilor figurine – fiecare piesă de mobilier în detaliu gândită, bucătăria utilată până la cel mai mic detaliu, totul foarte calitativ și ușor de construit.  Copiii, cu multă experiență în ‘domeniu’, au fost deosebit de implicați în a pune cărămidă cu cărămidă la construcția celor două apartamente – cel al fetelor și cel al băieților. Pentru ei a avut o cu totul altă semnificație. Pentru noi, adulții, experiența asta a fost o mică ‘mașină a timpului’ – o binevenită aducere aminte de acele vremuri și, totodată, un timp de calitate petrecut în familie.

Mulțumim pentru experiență !

Regulamentul campaniei

Faci un comentariu sau dai un răspuns?