Seturi cu care să te pregătești de Halloween

Te-ai decis deja în ce personaj te îmbraci de acest Halloween? Este vorba de cineva din poveștile horror clasice, sau faci cosplay cu vreun supererou? Halloween-ul este una dintre cele mai distractive sărbători ale anului tocmai pentru că îți dă ocazia măcar pentru o zi să fi cine vrei. Până și casa are un nou look de Halloween. Negrul, portocaliul, verzuiul și movul predomină în decorațiunile casei și în piesele festive de LEGO.

Dacă vrei să te inspiri pentru acest Halloween ți-am pregătit mai jos o listă cu seturi LEGO care se vor potrivi numai bine cu decorul pe care îl pregătești de Halloween, primele două fiind chiar complet noi-nouțe!

Dovleac și Liliac – 854049

LEGO Dovleac si liliac

În acest pachet drăguț, ideal de oferit cadou, găsești un dovleac și un liliac (cu aripi ajustabile!), fiecare cu propria sfoară care îți permite să-i atârni alături de alte decorațiuni. Aproape că i-ai confunda cu globuri de… Halloween. Cutiile pe care le iei în plus le poți oferi celor mai înspăimântători colindători alături de dulciuri, sau le poți aduna pentru a crea simetrie în decorațiunile tale.

Frankenstein – 40422

Bine, e Monstrul lui Dr. Frankenstein, dar cine are timp să-i spună așa? Altă dată, domnule doctor țicnit, dă-i un nume monstrului creat!

LEGO 40422 Frankenstein

Eu și George v-am vorbit puțin despre acest nou set Brickheadz în episodul 33 de Știri LEGO iar acum este disponibil în magazine și online aici. Nu este numai un personaj emblematic de Halloween dar cei de la studiourile de filme Universal vor să dezvolte încet dar sigur un univers cinematografic horror care să includă toate personajele horror ale literaturii clasice. Unul dintre ele, monstrul lui Frankenstein, este lansat ca model Brickheadz și nu pot să nu mă întreb care este următorul personaj plănuit. Dacă ai colecționat până acum Brickheadz nu poți rata numărul 111 din colecție, mai ales că are un design atât de deosebit.

Casa Bântuită – 10273

LEGO Casa bantuita 10273

Un colecționar care se respectă va aprecia chiar și peste ani setul 10273. Designerii l-au proiectat avându-i în gând pe nostalgicii care au crescut cu seturile LEGO Adventurers. Așa că mai ales adulții vor fi suprinși și încântați de toate easter egg-urile pe care le vor găsi în cadrul construcției. Poți de asemenea să-i motorizezi liftul pentru și mai mult efect, ca la o casă bântuită din parcul de distracții. Poți lăsa casa închisă sau deschisă ca o casă de păpuși creepy pentru a vedea tot timpul detaliile sale. Bijuteria aceasta de set va atrage cu siguranță toate privirile la petrecerea ta de Halloween.

Acestea ar fi noutățile anului în materie de Halloween anul acesta, însă ce ar mai lipsi?

Un vampir nu strică niciodată la casa omului, să-ți păzească bomboanele. De când cu Bram Stoker, oricum pare pentru restul lumii că vampirul este un element esențial al tradiției transilvănene. Deci nu poate lipsi în această perioadă.

Vampir și liliac (40203) este un set care deja nu se mai găsește peste tot dar rămâne în istorie ca unul dintre cele mai reușite seturi cu tematică de Halloween. Îl poți comanda online cu o reducere de 30% în limita stocului disponibil.

seturi LEGO Halloween

Dacă faci hoarding de bomboane, mi-a șoptit un liliac că vrăjitoarele te pot ajuta la contabilizarea și inventarierea lor, în schimbul unui comision pe măsură. Dacă te grăbești, mai găsești Vrăjitoare Brickheadz (cod 40272) tot cu reducere aici.

Dar Sorin, unde pun atât de multe bomboane?

Mă bucur că ai întrebat. Cutiile de depozitare în formă de cap de minifigurină schelet sau dovleac sunt ideale nu numai pentru depozitarea pieselor dar și – ai ghicit – servirea bomboanelor de Halloween. Acestea se găsesc în mărimea L sau S, după nevoile tale.

cutii depozitare LEGO Halloween

Stranger Things – The Upside Down – 75810

De câțiva ani serialul Stranger Things s-a alăturat celorlalte tradiții de Halloween. În așteptarea sezonului 4 poți construi alături de prieteni casa lui Will Byers în timp ce pe televizor binguiți popularul serial Netflix. Casa este dublată în dimensiunea Upside Down și cuprinde secrete pe care numai cunoscătorii le vor descoperi.

LEGO Stranger Thing 75810

Dacă îți plac poveștile cu fantome, nu uita că există o gamă întreagă care abordează din plin vânătoarea de fantome. Gama Hidden Side nu numai că oferă o tonă de material de scenarii horror dar și posibilitatea de a te juca alături de prietenii tăi online în jocul cu același nume disponibil pe smartphone-uri și tablete.

Aștept în cometarii răspunsuri la prima întrebare. Nu de alta, dar eu încă nu știu în ce mă îmbrac de Halloween.

Lasă un răspuns