Robotul Iron Man

Salutare, fani LEGO!

Astăzi ne uităm la cel mai tare set din seria de costume robotice (știți deja foarte bine de ce e cel mai tare, nu cred că mai trebuie să îmi explic preferințele), și anume setul 76140 Robot Iron Man! Eu l-am vrut în prima fază pentru minifigurină, ca să o adaug la Sala Armurilor, pentru că mi-am jurat că o să încerc de acum înainte să nu ratez nicio minifigurină LEGO Iron Man care apare (Rescue, ești următoarea pe listă, păzea!).

Însă ce am primit a fost un Hulkbuster de buget, și o spun asta în modul cel mai pozitiv posibil! Am și Hulkbuster-ul Ediția Ultron, și îl iubesc, dar nu e tocmai cel mai bun pentru joacă. Robotul Iron Man în schimb este, și am două motive principale:

1. Este articulat foarte bine. Dacă trebuie să înghițim situația genunchilor pietrificați la alți roboți LEGO mai mari, atunci măcar la cei mici să avem articulații bune! Din fericire, setul LEGO 76140 stă foarte bine la acest capitol, mai bine decât Igor din mult pomenitul set 76125 Sala Armurilor. Vestea bună e că acest lucru se aplică și pentru ceilalți roboți din serie, așa că indiferent care erou sau antierou preferați, fie el Venom, Thanos sau Spider-Man, vă puteți bucura de aceeași libertate de mișcare!

2. Setul acesta este o bază excelentă, dar excelentă, pentru a-ți crea propriile versiuni modificate de armură! Doar detașezi câteva dintre piesele de suprafață de pe umeri și picioare și dintr-odată ți se deschid nenumărate posibilități. Vrei să fie Iron Snow Man? Construiește-i niște schiuri și tunuri de zăpadă pe umeri și dă-i drumul! Poate preferi un Iron Man care să haiducească prin junglă. Ai atâtea locuri unde îi poți atașa crengi pentru camuflaj încât nu o să îl mai găsești prin casă de ce bine e ascuns! Armură acvatică, armură spațială, armură subterană… cred că ați înțeles ideea!

Vă las așadar cu un review video mai jos unde ne uităm la modelul de bază și chiar și o modificare ultra simplă care poate fi făcută folosind doar piesele din set! Dacă aveți idei pentru alte variante de armură pe care aș putea să le încerc, lăsați-le în commenturi mai jos și ne auzim data viitoare! Spor la construit!

Share să afle și prietenii tăi!

Lasă un răspuns