addedtocartAdăugat în coș

addedtocart

Către coșul tău

Continuă cumpărăturile

RoadShow LEGO Technic Lamborghini Sian București

 

Replica 1:1 Lamborghini Sián FKP 37 construită din piese LEGO® Technic™ vine în București!

 

Replica la scară 1:1 a modelului Lamborghini Sián FKP 37, construită în nici mai mult, nici mai puțin de 8.660 ore, se îndreaptă cu pași repezi către București. Mașina construită integral din piese LEGO® Technic™ va putea fi admirată între 26 și 30 noiembrie în Park Lake Shopping Center din București. Evenimentul oficial de lansare va avea loc pe 26 noiembrie, de la ora 12:00, cu surprize atât la fața locului (în Park Lake), cât și în Magazinul Certificate LEGO®. Programul de vizitare va fi 10:00-22:00.

Construcția este realizată din peste 400.000 de piese LEGO și cântărește 2,2 tone. 15 designeri, ingineri și constructori au lucrat cu peste 154 de tipuri de piese LEGO® Technic™ la această reproducere în detaliu a automobilului. De la exteriorul vopsit manual, printr-o tehnică revoluționară folosită pentru prima dată pe o replică în mărime naturală, chiar de către vopsitoria oficială a celor de la Automobili Lamborghini și până la farurile funcționale, redate în mod autentic.  Și nu numai detaliile exterioare sunt spectaculoase. Habitaclul le oferă cunoscătorilor senzația că se află la volanul automobilului, și nu într-o construcție LEGO. Detaliile de pe bord, dar și volanul construit până la ultimul detaliu transpun „șoferul” într-un adevărat Lamborghini Sián FKP 37.

„Seturile LEGO Technic reprezintă vârful inovației în materie de jucării pentru copii și adulți deopotrivă, încă din 1977. Designerii noștri adoră provocările și își testează constant creativitatea, pentru a depăși limitele imaginației și a le oferi fanilor șansa de a construi, din piese LEGO, autovehiculul preferat. În același spirit, Grupul LEGO a reușit să proiecteze, cu ajutorul echipelor extinse de ingineri și designeri, modele de mașini sport în mărime naturală, inclusiv acest Lamborghini Sián FKP 37’, care acum va putea fi admirat și în România”, a declarat Valery Kasimov, Country Manager Romania & Bulgaria pentru Grupul LEGO. „Replica acestui model excepțional a bifat numeroase premiere și reușite, de la primele cărămizi hexagonale concepute special pentru a reda exteriorul în detaliu, până la iluminarea liniilor de design, pentru a pune în evidență curbele vizionare și forma organică a mașinii.”

 

Cuvântul „Sián” înseamnă „fulger” în dialectul bolognez. Pentru a marca acest lucru, maeștrii electricieni care au lucrat la replică s-au asigurat că ies în evidență până și cele mai discrete detalii. Pe lângă farurile din față (inspirate de litera epsilon din alfabetul grecesc) și cele hexagonale din spate, contururile spectaculoase ale mașinii sunt iluminate cu ajutorul unor leduri decorative, stilizate în forma unor fulgere. Și au fost create special elemente transparente și roșii pentru a fi complementare acestor detalii. Elementele care aduc un omagiu adevăratului model Lamborghini Sián nu se opresc aici: caroseria este realizată dintr-o matrice de peste 1.400 de piese heaxgonale. Pe de o parte, forma a fost aleasă pentru că reflectă designul cu șase laturi atât de important în limbajul de proiectare al Automobili Lamborghini. Și pe de alta, aceasta le-a permis inginerilor să experimenteze cu liniile construcției, pentru a se asigura că aceasta redă cât mai fidel emblematicul automobil italian.   

Și pentru fanii LEGO® Technic™, această replică este disponibilă și la scară 1:8, sub forma unui set ce poate fi construit acasă. Mai multe detalii despre replica în mărime naturală, dar și despre set se regăsesc pe pagina de Facebook a expoziției din București.

 

Despre LEGO Group

 

Misiunea Grupului LEGO este de a inspira și dezvolta constructorii de mâine prin puterea jocului. Sistemul LEGO in Play, ce are la bază cărămizile LEGO, le permite copiilor și fanilor LEGO să construiască și să reconstruiască orice își pot imagina.

Grupul LEGO a fost fondat în Billund, Danemarca în 1932, de Ole Kirk Kristiansen, numele fiind derivat din cele două cuvinte daneze LEg GOdt, care înseamnă „Joacă bine”.

LEGO Group este în continuare o companie de familie, cu sediul în Billund. Cu toate acestea, produsele acestora sunt acum vândute în peste 130 de țări din întreaga lume. © LEGO, logoul LEGO, Minifigures, DUPLO și NINJAGO, Friends și DREAMZzz sunt mărci comerciale și drepturile de autor asupra acestora sunt deținute de către LEGO Group. © 2023 LEGO Group 

 

Magazinul Certificat LEGO®
 

Cu această super ocazie, vă așteptăm în Magazinul Certificat LEGO din ParkLake Shopping Center București în perioada  26 - 30 noiembrie 2023, unde am pregătit pentru voi mai multe surprize:
 

Promoții:
 

1. 50 lei reducere pe loc la orice achiziție LEGO de minimum 200 lei2. 25% Reducere la achiziția setului LEGO Technic Lamborghini Sian (42115)3. Cadou VIP LEGO Lamborghini Huracan Tecnica (42161) la achiziții LEGO de minimum 600 lei, exclusiv pentru clienții VIP.

 

Eveniment de construcție:


Sunteți pregătiți de o cursă?

În data de 26 noiembrie între orele 12:00 - 20:00 vă așteptăm în fața Magazinul Certificat LEGO din ParkLake Shopping Center București la un eveniment dedicat pasionaților de mașini. Cei mici (și cei mari) își vor putea construi propria mașinuță din cărămizi LEGO, iar apoi își vor putea testa abilitățile de conducători profesioniști într-un concurs de întrecere pe rampă. Cine va câștiga?


 

 

 

Înapoi la Blog

Îți recomandăm și

Expoziția Ethnologia Galatica 2023

Află mai multe despre expoziția Ethnologia Galatica 2023 realizată de Asociația Brickenburg.

Eveniment LEGO DREAMZzz City Park Mall Constanța

Descoperă lumea fantastică a viselor cu LEGO DREAMZzz!

RoadShow LEGO Technic Lamborghini Sian Cluj-Napoca

Replica 1:1 Lamborghini Sián FKP 37 construită din piese LEGO® Technic™ vine în Cluj-Napoca 

Alătură-te Clubului VIP!

Devino client VIP și fii primul care află toate noutățile din lumea LEGO. Mai mult, acumulezi puncte la fiecare comandă, ai acces la cadouri LEGO exclusive și la multe alte beneficii.

vip_page_image Mai mult