Primul magazin LEGO® din România

Primul magazin LEGO® din Romania îşi deschide porţile pentru micuţii şi marii iubitori ai sistemului de joacă, pe 17 octombrie în Promenada Mall, Bucureşti.

Odată cu deschiderea centrului commercial Promenada din cartierul Floreasca, se deschide primul magazin mono-brand LEGO® din Romania.

Situat la parterul clădirii, magazinul constituie una dintre principalele atracţii ale mall-ului.
Magazinul va deţine cea mai mare gamă de produse LEGO din Romania, pornind de la 467 de tipuri de seturi de construcţie perfecte pentru copii de la 1.5- 16 ani şi până la seturi de construcţie LEGO de mai mare complexitate cum ar fi Architecture şi Mindstorms.
Tot aici vor fi disponibile în exclusivitate obiecte personalizate cu logo-ul brandului: brelocuri, căni, soluţii de organizare, accesorii pentru birou şi multe altele.

Designul magazinului este marcă înregistrata LEGO. Pasionaţii LEGO pot descoperi aici spaţiul de joacă în care se găsesc mozaicurile personalizate cu Ateneul Roman şi Castelul Bran, unde cei mici pot construi aceste obiective, având la dispoziţie cărămizi LEGO. O altă atractie o reprezintă zona unde fiecare îşi poate construi propria Minifigurină şi o poate accesoriza, având posibilitatea de a o cumpăra la final.

”Suntem foarte mandri că în sfârşit iubitorii LEGO din România se pot bucura de un spaţiu dedicat în totalitate lumii LEGO. Designul magazinului, produsele exclusive pe care le veţi găsi aici şi zonele de joacă vor oferi o experieţă inedită, care susţine întocmai idealul brandului LEGO, şi anume dezvoltarea creativităţii prin joacă.”
Dmitry Zavyalov, Country Manager LEGO România

Printre surprizele pregatite pentru deschidere se numără 1000 de Minifigurine LEGO acordate primilor 1000 de cumpărători şi o tombolă pentru un weekend pentru întreaga familie la parcul de distracţii LEGOLAND din Danemarca.

La inaugurarea magazinului va participa şi ambasadorul Danemarcei în România, E. S. Dl Michael Sternberg.

Only the best is good enough! Vă aşteptăm!

magazin-lego-promenada-mall

Share să afle și prietenii tăi!