Prima rundă de donații Piese Pentru Zâmbete!

Cel mai probabil dacă citești aceste cuvinte, ești un fan LEGO înrăit, un colecționar avid sau chiar cineva implicat direct cu munca LEGO. Probabil ai o colecție frumoasă acasă și multe piese din care poți alege să faci ce vrei când vrei. LEGO e o parte a vieții tale și ți se pare absolut normal. Din acest motiv, e posibil ca uneori să pierzi perspectiva și să uiți cât de speciale sunt aceste jucării și cât de mult înseamnă pentru unii. Nu judec, și eu pățesc uneori. Așa că hai să facem împreună un pas în spate și să căpătăm puțină perspectivă.

Anul acesta am inițiat pentru prima dată campania Piese Pentru Zâmbete, un program de caritate inedit prin care fanii LEGO din România donează piesele LEGO pe care nu le mai folosesc, iar acestea sunt date copiilor mai puțin norocoși. Este un lucru nou nu doar pentru noi ci și pentru România și eram tare entuziasmați.

Apoi a venit prăpădul…

…dar donatorii noștri nu s-au lăsat! Donațiile au continuat să curgă, kilograme peste kilograme, piese peste piese! Am fost atât de mișcați de generozitatea și interesul vostru încât neapărat am vrut să vă arătăm rezultatul. Ce vedeți în video-ul de mai jos este doar o parte a donațiilor. Sperăm să vă aducă puțină pozitivitate și să vă facă ziua mai frumoasă, iar dacă nu ați putut dona până acum, poate vă va convinge să contribuiți! Vă așteptăm pe piesepentruzambete.ro cu toate detaliile.

Spor la construit… zâmbete!

Lasă un răspuns