Doriți bătălia la mână sau la pachet?

Un singur lucru îmi place mai mult decât pachețelele de primăvară. Pachetele de luptă de la LEGO Star Wars, cunoscute mai bine sub denumirea de Battle Packs sunt o serie extrem de populară printre fanii LEGO si cei Star Wars, pentru că premisa e destul de simplă: vrei minifigurine LEGO Star Wars? Poftim minifigurine LEGO Star Wars!

Construcțiile din set au fost mereu secundare, cu atât mai mult în era curentă când minifigurinele, cu detalii fine si printuri de calitate, cam fură show-ul de fiecare dată. Nici nu pot sa vă spun de câte ori am vrut sa cumpăr un set Star Wars doar pentru personaje, setul în sine nefiind de un interes semnificativ.

Dar să revenim la subiect. Astăzi ne uităm la două asemenea exemplare de LEGO Star Wars Battle Pack si anume 75266 Sith Trooperi si 75267 Mandalorieni. Pe când setul cu Sith Trooperi este ceva complet nou în serie, excelentul battle pack mandalorian nu este primul de acest fel. În 2011 am mai fost binecuvântați cu un pachet asemănător în care însă toate minifigurinele erau identice, chiar și speeder-ul era foarte asemănător cu cel de acum. Ei bine, de data asta avem o echipă mult mai variată!

Dar destul vorbit în scris, avem și niște vorbit în… vorbit. Mai jos vă arătăm seturile LEGO 75266 și 75267 în toată gloria lor. Spor la construit!

Share să afle și prietenii tăi!

Lasă un răspuns