Inaugurarea noului Magazin Certificat LEGO din VIVO! Cluj-Napoca

Magazinul Certificat LEGO® din VIVO! Cluj-Napoca s-a mutat într-un spațiu nou, mult mai amplu și mai luminos, la intrarea 3, lângă fântâna arteziană. Vino să vezi în persoană noua locație, niște seturi LEGO fantastice construite în magazin precum și seturile nou-nouțe lansate la 1 iunie!

Sărbătorim inaugurarea noii locații în 7 – 9 iunie 2019, printr-un eveniment de construcție LEGO și o super promoție!

reducere 50 lei LEGO

Reducere 50 lei în Magazinul Certificat LEGO®

Vizitează-ne în weekendul 7 – 9 iunie și primești Reducere 50 lei la orice achiziție de minim 99.99 lei.

Oferta este valabilă numai în Magazinul Certificat LEGO din VIVO! Cluj-Napoca, în perioada 7 – 9 iunie 2019, în limita stocului disponibil.

Oferta este valabilă pentru achiziții de produse la preț întreg. Se oferă o singură reducere de 50 lei pentru fiecare achiziţie de minim 99,99 lei pe un bon fiscal, indiferent de valoarea totală a bonului. Reducerea nu se cumulează cu alte reduceri de preț existente în magazin, carduri sau vouchere de discount.

Expoziție LEGO®

În zona food court din VIVO! Cluj-Napoca, în 7 – 9 iunie 2019, Asociația Brickenburg din Cluj-Napoca te va întâmpina cu o impresionantă expoziție de construcții LEGO. Vino să descoperi insula dinozaurilor și multe alte creații incredibile!

Eveniment de construcție LEGO®

Tot în zona food court din VIVO! Cluj-Napoca, în 8 iunie 2019, orele 10:00 – 22:00, vei avea ocazia să contribui la construcția unei uriașe fortărețe din 100 000 de piese LEGO, împreună cu o echipă de Maeștrii Constructori!