+40 759 025 788

Mare eveniment LEGO Chima

Promenada Mall Bucureşti, 12 – 14 septembrie 2014, nivel -1, orele 12:00 – 20:00

Universul LEGO dă startul bătăliei “foc contra gheață” și provoacă copiii de pretutindeni să dea frâu liber aptitudinilor creative și strategice pentru a cuceri Regatul Chima.

Timp de 3 zile, nivelul -1 din Promenada Mall, Bucureşti se transformă într-un tărâm fascinant împărțit între foc și gheață unde cei mici sunt invitați să participe la cel mai mare eveniment de construcție LEGO Chima. Aici își vor putea alege tabăra, vor interpreta în echipă roluri de războinici sau lideri de trib, apărându-se cu arme și bombe de foc.

Oare vor putea războinicii Saber-tooth să îl capteze pe Flumonix, liderul tribului Pheonix și să cucerească Regatul Chima?

Haideți să aflăm în perioada 12-14 septembrie, în mall Promenada, nivel -1, orele 12:00 – 20:00, cum se va finaliza marea competiție LEGO!

eveniment-chima

 

La acest eveniment veţi avea parte de activităţi creative şi surprize:

– Foc sau Gheață? Participă cu copilul tău la competiția LEGO Chima și câștigă o mulțime de premii pe loc!

– Hai să construim împreună ținutul de foc și gheață din Chima. Vino cu cei mici la competiție și poți decide soarta poveștii.

– Copilașii până în 5 ani se vor distra în piscina creativității de la LEGO DUPLO, iar fetițele vor putea construi cele mai noi seturi LEGO® Friends!

Lasă un răspuns

Închide meniul