Noul Supercar LEGO Technic: Lamborghini Sián

În nord-estul Italiei există o regiune numită Emilia-Romagna și e faimoasă pentru câteva lucruri. Unul dintre ele este oțetul balsamic, dar nu suntem un blog de bucătărie așa că pe noi ne interesează altceva. Emilia-Romagna este și baza de operațiuni ale unor nume despre care sigur ați auzit. Ferrari, Maserati, Ducati, Pagani…… și Lamborghini.

După doi ani de speculații și nerăbdare, iată că noul Supercar LEGO Technic 42115 a fost dezvăluit, și este cel mai rapid Lamborghini din istorie, noul Sián FKP 37. Sián, pentru că este rapid ca fulgerul și este și hibrid electric, și FKP în onoarea lui Ferdinand Karl Piëch, un nume cu greutate în lumea automobilelor și cu legături importante și față de atelierul Bugatti. 63 de exemplare din noul Sián se vor produce, și toate au fost rezervate deja la un cost de aproximativ 3,6 milioane de dolari bucata.

Din fericire Sián-ul nostru costă de peste nouă mii de ori mai puțin și este o frumusețe care te va lăsa mască. Din primul moment în care deschizi cutia vei înțelege că aici avem de-a face cu un set LEGO aflat la cu totul alt nivel. Nu mă crezi? Cele două video-uri de mai jos te vor convinge! În primul poți vedea procesul de unboxing dar și construcția cap-coadă, iar în al doilea îți voi prezenta detaliile și funcțiile acestui bolid care emană simultan eleganță și agresivitate. Setul îl găsești aici, dar te avertizez! Nu e pentru cei slabi de inimă! Spor la construit!

Lasă un răspuns