LEGO Technic 42077 Mașina de raliuri

Ceva gonește cu viteză nebunească pe un drum îngust și șerpuitor. Turația motorului se aude din depărtare, și se apropie rapid. Luând curbele la milimetru, mașina se lasă pe suspensii, stresându-le la maxim. Pentru asta au fost făcute!

 

Nu știu despre voi, dar mie mi-au plăcut foarte mult raliurile, de când am descoperit jocurile Colin McRae. Îmi plăcea să vad cât de tare pot să distrug mașina astfel încât să pot să mai ajung cu chiu cu vai peste linia de sosire. Ei bine, anul acesta LEGO Technic mi-a dat ocazia să și construiesc o astfel de mașină de la zero, poate pentru a mă revanșa pentru toate mașinile digitale pe care le-am făcut țăndări…

 

Și ce mașină am construit! E mare și agresivă, cușca internă arată bestial și mai are și suspensii pe toate roțile! Evident că designerii LEGO au vrut și să se întreacă pe ei înșiși, inginerind un sistem foarte original de deschidere a spatelui. Dacă vreți să vedeți absolut toate funcțiile în acțiune, le puteți admira în video-ul de mai jos.

 

Crăciunul gonește și el cu viteză înspre noi deși drumul e lung, așa că pentru cei interesați, 42077 Mașina de raliuri se găsește la preț redus în perioada 1 Noiembrie – 31 Decembrie. Mai multe detalii tot în video.

Spor la construit!

 

Video Masina de raliuri LEGO Technic 42077

Lasă un răspuns