+40 759 025 788

LEGO Stranger Things

În noiembrie 1983, micul oraș Hawkins din Indiana avea să se schimbe. Avea să devină …mai straniu! Datorită cercetărilor secrete care aveau loc la Laboratorul Național din Hawkins ca parte a programului MKUltra, angajații institutului au deschis un portal spre o dimensiune alternativă. Însă ceva a scăpat de dincolo și a ajuns în lumea noastră…

Stranger Things a stârnit niște valuri atunci când a fost lansat pe Netflix, nu doar datorită faptului că aducea puțin aer proaspăt în genul horror, ci și datorită măiestriei cu care au echilibrat părțile horror cu cele comice și cu cele triste. Muzica din serial, un fruct delicios al repopularizării muzicii synth a anilor 80, nu a făcut decât să cimenteze serialul ca o lucrare făcută cu dragoste și pricepere. Iată că în luna iulie vom vedea revenirea serialului pentru cel de-al treilea sezon, și se pare că echipa din spatele său nu se mulțumesc să stagneze în rețeta de succes a primelor două sezoane, ci ne arată cum personajele au crescut, s-au maturizat (unii) și cum amenințarea tăcută care plutește deasupra orașului Hawkins este mai periculoasă ca niciodată!

Acestea fiind spuse, lansarea din partea celor de la LEGO a setului 75810 Stranger Things a fost o surpriză pe cât de neprevăzută pe atât de plăcută. Având în vedere natura serialului eu nu m-aș fi așteptat ca în deceniul ăsta să văd așa un set. Dar iată că LEGO au prins curaj, au riscat și se pare că a meritat, pentru că părerile în primele 24 de ore de la dezvăluire au fost în mare parte pozitive. Nu poate fi negat că este o construcție extraordinar de interesantă, iar minifigurinele sunt excelente!

E puțin probabil ca LEGO să continue seria de seturi Stranger Things, deși (să mă țineți minte cu asta) sunt aproape sigur că vom vedea personajele principale ca BrickHeadz cândva în viitor. Chiar și așa, mă bucur enorm că le-a ieșit așa de bine din prima și stau și mă întreb dacă acesta e un semn că vom vedea seturi mai neobișnuite și în viitor. Oare așa să fie? Voi ce părere aveți?

Dacă doriți să vedeți setul din cap până în picioare, aici vă așteaptă un video detaliat:

Setul 75810 Stranger Things – The Upside Down este disponibil de acum pentru precomandă, și va fi disponibil pentru cumpărare directă din Magazinele Certificate LEGO și online pe brickdepot.ro începând cu data de 1 iunie.

Spor la construit!

Lasă un răspuns

Close Menu