Un set care doboară recorduri!

…dar nu așa cum credeți! Sigur, probabil că ați văzut recordul mondial spart de Jaguar acum trei ani cu o săritură de 15,3 metri si rotire de 270°, dar acela era un E-Pace, iar aici avem de-a face cu fratele său precum și un văr îndepărtat:

LEGO Speed Champions 76898 Formula E Panasonic Jaguar Racing GEN2 Car & Jaguar I-PACE eTROPHY

V-ați dat seama care e recordul acum? Dap, acest set de mașini de curse LEGO are cel mai lung nume din toată istoria LEGO! Etichetele de prețuri plâng când îl văd, tabelele de gestiune tremură în fața lui, iar oamenii au nevoie de cel puțin 3 guri de aer individuale pentru a îl pronunța fără a ameți. Este timpul pentru setul LEGO Vikings Catapulta Dublă a Vikingilor Împotriva Dragonului Ofnir să se închine și să își accepte cu demnitate înfrângerea!

Setul Formula E Panas- știți ceva, îi zicem setul Jaguar de acum înainte, gata. Oricum e singurul, LEGO nu a mai produs decât o mașină Jaguar în anul (țineți-vă bine…) 1964!

Mașina respectivă după cum vedeți este din cu totul și cu totul alt film, fiind creată la scară 1:87 adică scara H0, deosebit de populară printre fanii trenurilor miniaturale, și neavând piese propriu zise. Din acest motiv nici nu ne mai gândim la ea, ci ne uităm spre viitor unde setul Form- pardon setul Jaguar 76898 ocupă un loc fruntaș în clasamentul seturilor Speed Champions datorită culorilor și categoriilor noi de vehicule introduse: un SUV și o mașină de Formula E! Pentru a vedea toate detaliile aveți mai jos un video în care analizăm acest set de la carburator până la țeava de eșapament. Vizionare plăcută, și spor la construit!

Share să afle și prietenii tăi!

Lasă un răspuns