Construiește o legendă cu noul LEGO Ideas Stația Spațială Internațională!

De mai bine de 20 de ani, Stația Spațială Internațională a găzduit diferite națiuni care au colaborat pentru a îndeplini scopuri comune care avantajează întreaga omenire. Cea mai mare navă spațială construită vreodată, Stația Spațială Internațională continuă să aducă descoperiri care nu sunt posibile pe Pământ și să împingă limitele explorării spațiale mai mult ca niciodată!

Noul LEGO® Ideas 21321 Stația Spațială Internațională este cel mai nou proiect LEGO Ideas, creat de Christophe Ruge. Fiind un adevărat fan și constructor LEGO, pasiunea acestuia pentru spațiu este vizibilă în această reprezentare incredibilă a Stației Spațiale, selectată de comunitatea de fani LEGO ca fiind setul perfect care sărbătorește în 2020 atât 10 ani de LEGO Ideas, cât și 20 de ani de când Stația Spațială este locuită în permanență.

Setul LEGO® Ideas 21321 Stația Spațială Internațională are o mulțime de detalii autentice precum brațul articulat Canadarm2 și cele 8 panouri solare. Acest model incredibil este însoțit și de o navetă NASA construibilă, două microfigurine astronauți și un stand de prezentare.

Cu 864 de piese, noul set LEGO Ideas va fi un cadou perfect pentru fanii pasionați de spațiu, fanii adulți ai seturilor LEGO complexe și constructorii experti!

Share să afle și prietenii tăi!

Lasă un răspuns