LEGO Friends Casa Prieteniei 41340

Casa Prieteniei 41340 de la LEGO Friends e unul dintre seturile acelea pe care le vezi și din start îți dai seama că va deveni un set clasic, căutat chiar și peste ani și ani când nu se va mai găsi în magazine. Am avut rara ocazie de a îl construi de două ori, și de ambele dăți m-am distrat nespus cu el. Clădirea, în poveste, este de fapt un fost sediu de pompieri care a fost recondiționat de către cele cinci prietene istețe pentru a le servi drept cartier general. Din acest motiv Casa Prieteniei pur și simplu radiază un caracter fermecător care reflectă personalitățile fetelor.

 

Chiar și ca băiat mă uit la acest set și îmi doresc să locuiesc într-o astfel de casă. Să am un balcon de unde pot ține concerte, un atelier de artă, un garaj plin de unelte unde să desfac tot felul de mecanisme pentru a afla cum funcționează, o bucătărie super echipată unde să pot găti în zilele de iarnă când e prea frig afară, și așa mai departe…

 

De-a lungul timpului seria LEGO Friends a fost folosită de LEGO pentru a lansa o grămadă de piese noi, în special unelte și accesorii pentru minifigurine și minipăpuși, iar Casa Prieteniei duce acest lucru la extrem. Priviți doar în videoul de mai jos câte se găsesc aici, e absolut ridicol! Nu numai că aceste piese se găsesc foarte rar în alte serii, dar sunt și atât de utile pentru alte construcții încât acest set merită chiar și dacă numai pentru piesele ce le conține (Plăci mari azur și portocaliu deschis? Da, vă rog!).

Vestea bună e că în perioada 1 Noiembrie – 31 Decembrie, acest set este redus cu 25% numai în Magazinele Certificate LEGO și online pe brickdepot.ro, așa că sari pe el până se mai găsește!
Spor la construit!

 

Lasă un răspuns