LEGO DOTS – un nou mod de a crea!

Salutare, punctulețe LEGO! De departe le-am auzit venind, cum le zornăiau pungile pline de piese! LEGO DOTS au fost lansate chiar astăzi, așa că evident că nu ne-am putut abține să nu ne jucăm și noi cu ele!

Aveți mai jos un video în care deschidem fiecare set din primul val LEGO DOTS 2020 și… ce urmează e un haos de culori și idei care se schimbă din minut în minut. Cu DOTS ajungem pe tărâmul în care nu există un mod corect sau greșit de a crea. Pur și simplu îți lași mintea să zburde liberă, iar în cel mai scurt timp poți să și admiri rodul imaginației tale. Exact ceea ce ne doream! La modul foarte serios, mi-a fost greu să le las în pace de când au ajuns, pentru că mereu vrei să încerci o nouă combinație de piese sau nuanțe. Sunt de-a dreptul captivante, și o mare parte din farmecul lor constă în faptul că le poți folosi și în combinație cu propriile piese pe care le ai deja!

Ce părere aveți despre DOTS? Eu am fost foarte plăcut surprins, și l-aș recomanda chiar și adulților ca o excelentă jucărie anti-stres! Atenție însă oameni mari, creează dependență!

Share să afle și prietenii tăi!

Lasă un răspuns