LEGO Creator Expert 10263

Sătucul de iarnă e o serie de la Creator Expert care ne delectează în fiecare an de sărbători cu câte un set plin de farmecul iernii. Anul acesta cea mai nouă adiție la această colecție e 10263 Stația de Pompieri din Satul de Iarnă. Se pare că anul acesta a fost unul foarte liniștit pentru bravii pompieri pentru că mașina lor cu scară e folosită doar pentru a decora clădirea cu diverse ornamente de Crăciun, iar hidrantul și furtunurile sunt folosite pentru a crea un mic patinoar în fața stației, unde pot veni minifigurinele să își etaleze abilitățile pe gheață!

Desigur, nu ar fi Creator Expert dacă nu am găsi aici o sumedenie de piese în culori rare și tehnici de construcție care îți vor aduce un zâmbet pe buze și îți vor stârni clasica replică Creator Expert: nu m-aș fi gândit niciodată să combin piesele astea în așa fel! Designerii LEGO nu se dezmint, și le mulțumim foarte frumos pentru asta!

Merită precizat și că în set este inclusă și o cărămidă luminoasă, o piesă care aduce un bonus oricărui set în care apare; mă bucur să o văd inclusă în tot mai multe seturi în ultima vreme și sper ca această tendință să continue. Dacă sunteți curioși în care seturi mai apare această piesă deosebit de utilă, iată-le:
41346
60204
76105
76111

O ultimă precizare foarte importantă! În perioada 1 Noiembrie – 31 Decembrie, Stația de Pompieri din Satul de Iarnă se găsește la preț redus cu 25% numai în Magazinele Certificate LEGO din țară și online pe brickdepot.ro! Așa că nu mai aștepta și adu farmecul de Crăciun în orașul tău LEGO astăzi! Spor la construit!

Share să afle și prietenii tăi!

Lasă un răspuns