LEGO City 60197 Tren de Călători

Despre noul sistem Powered Up am discutat pe larg în articolul acesta, însă azi vă povestesc despre unul dintre seturile în care îl găsim, și anume 60197 Tren de Călători. trenurile de la LEGO City sunt printre cele mai căutate de către fanii LEGO de orice vârstă, chiar și la mulți ani după ce au apărut și dispărut din magazine.

Trenul de Călători include locomotiva, un vagon de pasageri și un vagon restaurant, plus un circuit simplu de șine care poate fi extins folosind seturile 60238 și 60205, pentru a vă crea propria rețea de căi ferate. Iar cu ajutorul noului sistem Powered Up puteți fi siguri că minifigurinele nu vor suferi din cauza întârzierilor, așa cum o facem noi în viața reală!

Ca un bonus special de sărbători, LEGO City 60197 Trenul de Călători este redus cu 25% în perioada 1 Noiembrie – 31 Decembrie numai în Magazinele Certificate LEGO din țară și online pe brickdepot.ro. Învățătorul meu avea o vorbă: hai odată că pleacă gara și rămâne trenul! Cu toții am pățit cel puțin o dată în viață să pierdem un tren în gară, dar acesta e unul care trebuie prins neapărat!

Spor la călătorit!

Share să afle și prietenii tăi!

Lasă un răspuns