LEGO câștigă 4 premii TOTY

Pe 12 februarie a avut loc a 21-a ediție a galei premiilor Toy of the Year (abreviate TOTY), un fel de premii Oscar ale jucăriilor (cât de tare e asta nu?). Această ceremonie este organizată de The Toy Association, asociația non-profit care reprezintă toate companiile de jucării, și susține programul The Toy Foundation, prin care copiii din medii vulnerabile primesc jucării. Anul acesta, din cele 16 categorii prezentate, LEGO a câștigat 4 premii! Hai să vedem care sunt seturile LEGO premiante de anul trecut:

Jucăria de Construcție a Anului: LEGO Star Wars Transportorul Mandalorian (75292)

De fapt, dacă te uiți pe restul premiilor din alte categorii de jucării, vei vedea că The Child/Baby Yoda/Grogu a fost practic vedeta anului trecut, inclusiv la alegerea publicului și „The Mandalorian” a fost licența anului. Nu-i de mirare că specialiștii în jucării au ales nava Razor Crest drept cea mai tare jucărie de construcție din 2020. Dacă ai acest set și vrei să-l faci să arate și mai cool avem un video cu 5 astfel de idei.

Colecționabila Anului: LEGO Super Mario Pachet cu personaje

Premiul se referă la prima serie de pachet de personaje LEGO Super Mario de anul trecut, însă deja ne aflăm la seria 2 pe care o găsești în link. Nu numai că aceste personaje sunt drăguțe, ele pot fi folosite în construcțiile Super Mario deoarece toate vin cu plăcuța de acțiune cu care figurina Super Mario poate interacționa. Astfel este o serie de colecționat în care nu te superi așa tare la dubluri fiindcă ele pot avea sens în traseele pe care le construiești pentru Mario.

Setul de joacă al anului: LEGO Super Mario Set de extindere Castelul lui Bowser (71369)

Ia te uită, Mario ridică jumătate din premiile luate de LEGO la TOTY! Cred și eu că acest set poate fi considerat cel mai tare set de joacă. Este cel mai mare set de extindere al gamei lui Super Mario, oferind o mulțime de opțiuni de joacă cu numeroase acțiuni, favorizând jucatul împreună datorită dimensiunii castelului. Dacă ar fi să-ți alegi o singură extindere pentru setul de bază, Castelul lui Bowser e cea mai tare destinație pentru aventurile lui Mario.

Jucăria de specialitate a anului: LEGO Ideas Pian (21323)

Pianul acesta a uluit multe priviri și urechi de când s-a lansat. Cu un finisaj desăvârșit plin de amănunte autentice, pianul arată grandios oriunde i-ai găsi loc în casă. Și mulțumită tehnologiei moderne, este funcțional cu ajutorul aplicației Powered Up, care îți oferă un mod user play și unul automat. Dacă ești pasionat de muzică clasică și/sau de proiecte DIY, pianul de la LEGO Ideas ți se potrivește ca o mănușă. Află mai multe despre funcționalitatea sa din video-ul de mai jos.

Dacă LEGO a reușit să câștige 4 premii TOTY de la The Toy Association, sunt optimist că vom avea parte și de alte surprize plăcute de construit și pe parcursul anului curent. Cele 4 seturi de mai sus demonstrează că designerii sunt din ce în ce mai inventivi atât în cazul seturilor de joacă pentru copiii creativi, cât și în cazul seturilor de colecție sau a seturilor mai complicate care oferă satisfacții pentru adulți.

Dacă vrei să vezi propriile noastre alegeri în materie de jucării LEGO premiante de anul trecut, avem un colosal Triplu Top 10 seturi LEGO din 2020, căruia i-am adăugat și o decernare de Premii Speciale.

Lasă un răspuns