Lansarea Excavatorului LEGO Technic Liebherr

LIEBHERR R 9800

Colosalul R 9800 a apărut acum 9 ani, și încă din momentul în care primul a ieșit pe porțile fabricii, uriașul de 800 de tone (da, ați citit bine!) era destinat să reprezinte ultimul cuvânt în materie de săpături de mare capacitate.

Am spus mare capacitate? Permiteți-mi să vă spun că, cea mai mare cupă pe care o poate folosi Liebherr R 9800 are o capacitate de 47,5 metri cubi. Ar încăpea destulă apă acolo încât să asigure consumul total al unui singur om pentru o perioadă de peste jumătate de an!

4000 de cai putere mișcă giganticul excavator, venind din două motoare masive cu câte 16 cilindri în V. Însă există și opțiunea de a îl echipa cu motoare electrice! Ceea ce mă duce în mod convenabil spre al doilea subiect al articolului de astăzi, un alt gigant cu același nume!

lansare Excavator LEGO Technic Liebherr

LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800

Setul LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 este cel mai recent membru al unui club select de seturi spărgătoare de recorduri, și ceva îmi spune că nu va fi detronat multă vreme! Înarmat cu noua generație de sistem de motorizare LEGO, mai precis 3 motoare XL, 4 motoare L și două cutii de comandă și putere (noile Smart Hubs), totul controlat cu precizie prin noua interfață LEGO Control+, 42100 Liebherr R 9800 are potențialul de a deveni setul „acela” pentru mulți fani LEGO Technic, chiar și pentru cei care îl folosesc doar pentru piese și componente.

Vreți mai multe cifre? Mai am cifre. Dar nu mai bine vreți să fiți primii care să îl vadă construit și funcțional? Dar să îl și controleze?

Dacă răspunsul e da, atunci haideți cu noi pe 1 octombrie la Magazinul Certificat LEGO din Promenada Mall la Evenimentul de lansare unde vom vedea minunăția de peste 4000 de piese, vom testa împreună noul excavator LEGO Technic Liebherr R 9800 și vom învăța cum să îl controlăm cu sistemul LEGO Control+ ! Prezentarea va avea loc de trei ori, prima la ora 11:00, a doua la ora 14:00 iar a treia la ora 17:00.

Tot în Magazinul Certificat LEGO din Promenada Mall veți putea vedea construite și expuse două seturi noi, fiecare incredibil în felul său: LEGO Technic 42110 Land Rover Defender, echipat cu cea mai complexă cutie de viteze creată vreodată de către LEGO, și LEGO Star Wars 75252 Imperial Star Destroyer, nava colosală care a călătorit peste 400 km ca să ajungă la voi! Două piese care sigurat vor deveni o parte importantă a istoriei LEGO și care vor rămâne expuse în magazin pentru ca voi să vă puteți delecta ochii!

Dacă sunteți ca și noi și nu mai aveți răbdare până atunci, săptămâna aceasta este plină de evenimente LEGO, iar eu și Paula vă vom povesti despre ele în detaliu în video-ul de mai jos!

Nu uitați să vă chemați și prietenii pasionați de LEGO și ne vedem acolo!

Share să afle și prietenii tăi!

Lasă un răspuns