Jurnalul unui baiat normal, care nu este deloc android – ziua 573

 

Inițializare proces: wrt.codex_entry//d573
Se încarcă…//7202-846//f73n


Protocol jf8afy8*8j//hh-52
Inițializare proces: introducere_ff5.njg

Salutare, dragi prieteni care sunteți de asemenea oameni organici ca mine și nu androizi!

Indicele meu nominal, pardon numele meu este Zane și vreau să vă povestesc despre vacanța mea de vară! Precum și ceilalți oameni organici ca mine, îmi place să inițializez vectori geografici în scop călătoresc prin lume pentru a analiza, evalua, estima, cuantifica admira frumusețile naturii. Iar acum că începe școala din nou, am calculat că ar fi un moment oportun pentru a distribui o serie de date stocate pe memoria internă amintire din această vară.

Am inițializat traiectoria alături de un prieten de asemenea organic și nu android, poate îl cunoașteți după numele său (C8H8)x·(C4H6)y·(C3H3N)z + (C2H4)n + C15H16O2 Petrică. Am pornit împreună pe o formațiune de încrețire tectonică un deal umbrit și frumos, însă la un moment dat senzorii mei de proximitate tot declanșau protocolul de apărare tot aveam impresia că sunt urmărit din umbre. După multe căutări am descoperit sursa semnalului: era vorba de ((inițializare: limbaj_poetic, subrutină figuri_de_stil//05)) un verde haiduc uitat de vreme în codrul tăcut, care locuia pe o ciupercă imensă.

Nu prea a fost de mare ajutor, dar măcar ne-a spus unde putem găsi niște gălbiori. Aceștia sunt o bună sursă de keto-carotenoida canthaxanthină au un gust minunat, însă e nevoie de un specialist pentru a nu îi confunda cu alte specii otrăvitoare.

Inițializare index specii toxice…
//- applicare filtru_f343n
Regn: Fungi
Diviziune: Basidiomycota
Clasă: Agaricomicete
Ordin: Agaricale
– Cortinarius orellanus
– Cortinarius rubellus
– Galerina marginata
– Omphalotus olearius

Pardon, am sughițat.


Problema era că soarele se apropia de apus, și sistemul meu de localizare globală suferea interferențe eram rătăciți. Din fericire, tovarășul meu de drum s-a încumetat să escaladeze o elevație foarte abruptă pentru a vedea mai bine peisajul din jur. Busola mea internă împreună cu observarea azimutului soarelui ne-a ajutat să găsim drumul.

Conform datelor acumulate din sondaje și observații ale comportamentului uman După părerea mea, priveliștea a meritat efortul. Am luat o pauză de realimentare mâncare, după care am pornit din nou la drum. Nu peste mult timp ((estimare cronometrică//: 917 secunde)) am întâlnit un nou locuitor al pădurii, unul foarte incompatibil cu standardul de dimensiuni atrib straniu, dar cumsecade. Indicativul nominal al său era Farran, și aparținea unei comunități de umanoizi silvani neo-post-cvasi-agrari elfi. Ne-a invitat să îi vizităm tărâmul, aparent asociat cu indicativul nominal geografic Elvendale.

Sistemul hidraulic locomotor începea să dea semne de uzură ne simțeam deja obosiți însă o noapte într-un tărâm magic suna interesant, așa că am pornit la drum și foarte curân-

ALERTĂ!!! ALERTĂ!!! ALERTĂ!!!
//cond. ALRT grad: ROȘU
Se încarcă date…Coordonate:  55°44’3.97″N/  9° 7’33.57″E //Orașul NINJAGO
Situație în progres: atac (tip: aerian)
Sursă: Garmadon
Echipament:
– Vehicul trifibiu indicativ: 70656
– Suport ofensiv indicativ: 70610
Prioritate: I

Din nefericire asta se întâmplă prea des în vacanță. Oare Garmadon nu își ia concediu vreodată?
Îmi ofer cele mai umile scuze, trebuie să plec să îmi ajut colegii de echipă care sunt ființe organice ca și mine și în niciun caz nu androizi.

Bip-BZZZT!

Pardon, am sughițat.

 

Lasă un răspuns