Salutare fani LEGO! Minunatul Billund este locul de naștere al jucăriei noastre preferate, iar când am fost acolo Paula a fost foarte ocupată filmând toate lucrurile extraordinare pe care le-am văzut. Din când în când a mai pus jos aparatul de filmat și a surprins câte un moment deosebit în formă fotografică, deci ca un bonus la vlog-ul de călătorie vă oferă câteva imagini care surprind cel mai bine atmosfera din Împărăția Cărămizii. Puteți vedea mai multe imagini cu și despre LEGO făcute de Paula pe contul ei de Instagram aici.

Nu uitați că în catalogul LEGO se găsesc cupoane pentru intrare gratuită pentru copii la LEGOLAND Billund în Danemarca sau LEGOLAND Günzburg în Germania, și pentru intrare gratuită pentru copii la LEGOLAND Discovery Center în Berlin sau Oberhausen. Catalogul se găsește gratuit în toate Magazinele Certificate LEGO în limita stocului disponibil.

Iar dacă plănuiți o excursie la oricare parc LEGOLAND avem mult sfaturi utile în articolul dedicat vizitei noastre de anul trecut la LEGOLAND aici.

Hai să vedem pozele de anul acesta:

LEGO House Billund
Un moment de liniște la LEGO House, după ora închiderii...
Billund
În Billund mereu se construiește câte ceva!
Intrare LEGOLAND Billund
Dragonul Ollie e peste tot în diverse forme, iar uneori îl poți chiar auzi cum mârâie de fericire!
Billund casute pasari
Billund e plin de viață: iepuri, veverițe, chiar și căprioare în pădurile împrejurătoare! Locuitorii își prețuiesc prietenii necuvântători și îi ocrotesc, un bun exemplu fiind acest trio de căsuțe pentru păsări.
Sunt o grămadă de lucruri de văzut și făcut în micul orășel, trebuie doar să te uiți!
LEGO House Billund fantana de caramizi
Faimoasa cascadă de culori din LEGO House, un loc unde poți sta toată ziua să construiești... sau până la ora închiderii, nu m-au lăsat să dorm pe piese peste noapte...
LEGO House Danemarca
Tot ce poate fi făcut din piese LEGO va ajunge mai devreme sau mai târziu să fie făcut din piese LEGO – Legea lui Dideriksen
Dinozauri LEGO House
Dinozaurii din LEGO House au acum pui! Se pare însă că unul din cei doi de LEGO Technic e încă nehotărât dacă vrea să fie dinozaur get-beget sau să rămână ou!
LEGO House
Zona DUPLO e atât de importantă și de bine delimitată încât uneori trece direct prin mijlocul unor construcții, ceea ce înseamnă că veți vedea curiozități precum acest vulcan făcut pe jumătate din piese DUPLO și pe jumătate din piese System!
Detalii LEGO House Billund
O zi obișnuită pentru minerii harnici care adună plastic pentru piese LEGO!
Seara se lasă încet peste orașul LEGO, un moment perfect pentru un concert pe acoperiș, ca și atunci când trupa Beatles au cântat ultimul lor concert public.
hotel LEGOLAND
În fața noului Hotel LEGOLAND Castle, o confruntare legendară!
LEGOLAND Billund
Cine nu și-ar dori să locuiască într-un oraș LEGO atât de frumos?
detalii LEGOLAND
Vara vin berzele să își construiască și ele cuiburi pe căsuțele locuitorilor LEGO.
ursuleti LEGOLAND
A fost neobișnuit de cald anul acesta în Billund, așa că am luat exemplul acestor doi urși polari și ne-am bucurat și noi de o înghețată!
detalii LEGOLAND Billund
Auzi mă, Ioane, io de ani de zile stau aci nemișcat, da un pește nu am văzut... io zâc să cercăm la piaț’ poate găsâm...
parc Billund
Parcul e plin de construcții ascunse care așteaptă să fie descoperite prin tot felul de colțișoare. Iată niște spiriduși care dansează în jurul unor pietre numite „bautastenar”.
Auzi mă, Vasile, dacă floarea asta îi cât pumnu’ meu de mare, apăi cât de mare o fi albina ce vine la ea?... hai mai bine merem înlontru că mă ie cu groază...
Trenuri sunt peste tot în oraș, inclusiv unul care trece pe lângă centrul spațial. Apropo de asta...
navete spatiale LEGOLAND
O selecție impresionantă de vehicule spațiale, inclusiv o rachetă Mercury-Redstone (cea cu turnul de evacuare roșu în vârf) care a dus primii americani în spațiu.Turnul de lansare a navetei spațiale este probabil una dintre cele mai complexe construcții din LEGOLAND.
acvariu LEGOLAND
LEGOLAND găzduiește și un acvariu impresionant, unde veți vedea tot felul de creaturi acvatice în culori incredibile.
paianjen LEGOLAND
Arahnofobii să stea departe de casa bântuită, pentru că aceasta e păzită de un păianjen pe cât de frumos colorat pe atât de înfricoșător de gigantic!
casa bantuita LEGOLAND
Locuitorii casei bântuite au făcut o masă specială din căpățâna mea. Noroc că nu o prea o folosesc oricum...
castel LEGOLAND
Minunatul castel Neuschwanstein unde regele Ludwig al II-lea al Bavariei, poreclit și Prințul Lebădă sau Prințul de Basm, ținea reprezentații extravagante ale operelor lui Wagner.
Ninjago LEGOLAND
Desigur nu puteam să plecăm fără să ne testăm pacea interioară și abilitățile elementale în tărâmul Ninjago
LEGOLAND detalii
Johnny Thunder și Harry Cane stau la o vorbă, depănând amintiri despre toate năzdrăvăniile pe care le-au făcut împreună.
Billund Danemarca
Danemarca e o țară relativ plată, mai ales în regiunea Jutland unde se află Billund, dar asta înseamnă că cerul e imens și incredibil de frumos la apus...
Ollie LEGO House
La sfârșitul zilei i-am spus noapte bună lui Ollie pe ...limba lui!

Video: LEGOLAND și LEGO House

Dacă nu ați văzut încă Vlog-ul LEGOLAND 2019, iată-l aici:

Credeți vă vom avea vreodată un asemenea parc în România, de exemplu un LEGOLAND București sau LEGOLAND Cluj? Dacă da, ce ați vrea să vedeți acolo?

Dați-mi de știre mai jos în commenturi, și până data viitoare, spor la construit!