Insula creativitatii LEGO®

Vino cu cei mici la cel mai mare eveniment de constructie LEGO® din Romania!

insula creativitatii LEGO

Evenimentul are loc Sambata, 1 octombrie si Duminica, 2 octombrie 2016 in Mall Promenada Bucuresti (Calea Floreasca, nr. 246B) la nivelul 1, intre orele 11:00 – 21:00. Intrarea este gratuita!

Pasiti prin portalul magic catre un taram in care creativitatea nu cunoaste limite. Copiii vor fi incantati sa devina cetateni ai Insulei Creativitatii, sa participe la concursuri si sa viziteze cele 6 zone de constructie LEGO in care sunt puse la dispozitie peste 300 000 de caramizi LEGO:

  • LEGO® NINJAGO™
  • LEGO® Friends
  • LEGO® NEXO KNIGHTS™
  • LEGO® City
  • LEGO® Classic
  • LEGO® DUPLO®

Concursul pentru copii (5-18 ani)

Alege-ti provincia preferată (City, Friends, NINJAGO, NEXO Knights sau Classic) si construieste ceva creativ. Expune modelul pe Insula Creativitatii. In fiecare ora vor fi desemnati 3 castigatori, prin tragere la sorti.

Concursul pentru copiii mai mici de 5 ani

Copiii sub 5 ani vor fi indrumati catre zona LEGO DUPLO. Caramizile din aceasta zona sunt de doua ori mai mari, ceea ce le face perfecte si sigure pentru mainile mici.
Ei vor trebui sa creeeze un model si sa-l expuna pe mini-Insula Creativitatii. O dată pe ora va fi desemnat, prin tragere la sorti, un castigator.

Regulamentul evenimentului este disponibil aici: http://bit.ly/RegulamentEveniment

Concurs pentru parinti: Fotografiaza creatia copilului tau, incarc-o pe www.facebook.com/LEGO sau pe propiul profil de Instagram cu hashtag-ul #InsulacreativitatiiLEGO si ai sansa sa castigi unul dintre cele 10 premii. Castigatorii vor fi anuntati prin intermediul retelelor de socializare
Regulamentul concursului: http://bit.ly/RegulamentDistribuiesiCastiga

Va asteptam sa construim impreuna o lume in care imaginatia nu cunoaste limite!