Tot ce trebuie să știi despre noua gamă LEGO VIDIYO

noile seturi lego vidiyo

Pregătește camera, e timpul să devii vedetă: noile seturi LEGO VIDIYO s-au lansat, oferindu-ți tot ce ai nevoie să-ți creezi propria trupă de minifigurine și să devii popular prin clip-urile tale muzicale. Dacă nu ești sigur că vei prinde ritmul, nu te teme, am pregătit un ghid LEGO VIDIYO pentru tine.

Iată mai jos o serie de întrebări și răspunsuri care să te ajute să-ți găsești propriul ritm.

Ce sunt seturile LEGO VIDIYO?

Seturile LEGO VIDIYO sunt o serie nouă recomandată copiilor cu o vârstă începând cu 7 ani care îți permit să-ți dai frâu liber creativității tale producând propriul videoclip muzical folosind o aplicație gratuită de realitate augmentată! Fiecare set include o minifigurină vedetă alături de o colecție de piese speciale numite BeatBits, ale căror imprimeuri reprezintă câte un efect special de adăugat în videoclip. Atât minifigurina cât și piesele BeatBit fizice sunt scanate de aplicație și introduse în mediul virtual. Odată scanată minifigurina ea va dansa oriunde alegi să filmezi scena, și poți introduce ca efecte speciale exact BeatBit-urile pe care le-ai colecționat. Evident, din aplicația VIDIYO nu lipsesc piesele muzicale și o platformă socială special dedicată pe care îți poți distribui clip-urile realizate.

seturi LEGO VIDIYO

Unde pot găsi seturile LEGO VIDIYO?

Întreaga serie de jucării LEGO VIDIYO se găsește în toate Magazinele Certificate LEGO din țară și online pe chiar aici pe brickdepot.ro.

E obligatoriu să descarc aplicația pentru a mă juca cu seturile LEGO VIDIYO?

Nu este absolut necesar. Piesele BeatBit pot fi niște accesorii grozave pentru construcțiile tale iar fabuloasele minifigurine abia așteaptă să le incluzi în colecția ta! Le poți lua oriunde cu tine în cutiuțele de stil BeatBox.

Unde găsesc aplicația LEGO VIDIYO?

Aplicația LEGO VIDIYO se găsește gratuit pe Google Play sau Apple Store

Link Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lego.vidiyo

Link Apple Store: https://apps.apple.com/us/app/lego-vidiyo/id1529233374

aplicatia LEGO VIDIYO

Ce dispozitive sunt compatibile cu aplicația LEGO VIDIYO?

Aplicația LEGO VIDIYO funcționează doar pe anumite telefoane sau tablete. Găsește lista device-urilor compatibile accesând acest link: https://www.lego.com/en-us/service/device-guide/lego-vidiyo

De ce nu îmi apare aplicația la rezultate atunci când o caut pe Apple Store sau Google Play?

Dacă nu îți apare aplicația atunci când cauți LEGO VIDIYO, înseamnă că dispozitivul de pe care cauți nu este compatibil deoarece nu este dotat cu tehnologie AR.

Cum funcționează aplicația LEGO VIDIYO?

Aplicația LEGO VIDIYO folosește tehnologia realității augmentate ca să dea viață minifigurinelor fizice LEGO VIDIYO și pentru a genera efecte speciale în jurul lor direct pe ecranul telefonului în timp ce înregistrezi videoclipul. Trebuie doar să aliniezi minifigurina și piesele BeatBit cu conturul de pe ecran și ești gata de dans!

Creează-ți propria trupă cu tot cu nume și logo personalizabile și adaugă membri cu minifigurinele speciale sau creează-ți propria vedetă digitală în cadrul aplicației. Apoi filmează videoclipuri spectaculoase folosind piesa muzicală favorită și efectele speciale din aplicație timp de 60 de secunde, apoi editează-le distribuie-le pe platforma VIDIYO folosind etichetele disponibile.

Aplicația nu îmi detectează minifigurinele construite sau elementele BeatBit, ce pot face?

Asigură-te că este suficientă lumină în încăpere atunci când te pregătești să scanezi minifigurine și elemente pentru aplicație, și că suprafața pe care le așezi este suficient de curată și limpede pentru a ajuta camera să distingă piesele LEGO de fundal. Cu cât mai simplu cu atât ma bine. Apoi, înainte să începi spectacolul, aplicația te va ruga să alegi poziția trupei orientând-ule locația prin camera video.

lego vidiyo

Pot să mă joc în aplicație fără să construiesc seturile?

Desigur! Crează-ți un personaj LEGO, alege un nume de trupă și îți poți începe cariera de regizor și producător de videoclipuri muzicale spectaculoase. Ai la dispoziție o tonă de melodii de genuri variate pe care poți dansa. Și poți folosi efectele speciale BeatBits care se generează zilnic aleatoriu pentru un clip cât mai fascinant. Apoi încarcă creația pe platforma socială inclusă.

Ce cântece sunt disponibile în aplicație?

Parteneriatul cu Universal Music Group pune la dispoziție o bibliotecă imensă de melodii de succes și clasice, din toate genurile de muzică aflate în trend. Sigur vei găsi una din melodiile tale preferate!

Copilul meu este în siguranță folosind aplicația?

Aplicația LEGO VIDIYO include o gamă largă de caracteristici care mențin siguranța online a copiilor. Avatar-urile și numele generate aleatoriu de aplicație păstrează anonimatul utilizatorilor. Toate video-urile și comentariile încărcate pe platformă sunt moderate iar consola de control parental permite adulților să mențină controlul asupra materialelor pe care copiii le accesează și distribuie.

De ce trebuie să țin cont atunci când înregistrez un videoclip?

În primul rând, pentru siguranța ta, asigură-te că filmezi într-o zonă lipsită de pericole, cum ar fi într-un parc și nu pe stradă. Apoi, cel mai bine ar fi să nu filmezi și alte persoane fără consimțământul lor, chiar dacă ele doar trec pe fundal. Și mai ales, nu deranja pe nimeni atunci când înregistrezi, este posibil ca în anumite spații publice ceilalți să-și dorească liniște. Se recomandă ca pe fundal să nu apară nici texte, de exemplu reclame, din motive legale, altfel e posibil ca videoclipul tău să nu fie postat.

Ești nerăbdător să testezi noile seturi LEGO VIDIYO? Le găsești aici.

Lasă un răspuns