Fosile de dinozauri și oase de balauri

Acum multă vreme, pe când lumea încă dădea mâna iar o ieșire din casă nu era ca un quest din S.T.A.L.K.E.R., am făcut un live de Halloween. Eu îmi vărsasem în cap două canistre de vopsea galbenă și aurie și îmi lipisem în spate o pătură roșie ca să fiu Thor, iar Paula, ca să arate ca Lavaria, își pusese o mantie neagră cu glugă și se dăduse cu atât de mult roșu pe față de zici că Darth Maul și Darth Sidious se ciocniseră la viteze relativistice și trecuseră printr-un proces de fuziune nucleară. Vremuri bune!

Tot în acel live Pau- pardon, Lavaria, a construit pentru voi live setul 21320 Fosile de dinozauri, care la vremea respectivă fusese o surpriză foarte plăcută – nu ne așteptam ca el să câștige selecția Ideas. Ei bine, astăzi avem plăcerea să vi-i arătăm în toată splendoarea lor HD într-un review video, incluzând desigur minifigurinele și accesoriile!

Dacă ați avea acest set (sau dacă îl aveți deja) plănuiți să îl integrați într-un muzeu de-al vostru sau într-un șantier de arheologie? Sau ceva complet diferit? Lăsați-ne ideile voastre mai jos în commenturi, și ne auzim data viitoare! Spor la construit!

Share să afle și prietenii tăi!

Lasă un răspuns