addedtocartAdăugat în coș

addedtocart

Către coșul tău

Continuă cumpărăturile

Expoziția Ethnologia Galatica 2023

În perioada 4-8 octombrie 2023, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca a avut loc expoziția Ethnologia Galactica, realizată de Asociația Brickenburg. Fanii LEGO au avut șansa de a vedea exponate impresionante și chiar de construi propriile lor modele LEGO. Lăsăm mai jos poze și impresii din timpul vizitei noastre:
 

Pentru început, am călătorit în timp, unde am descoperit castele, fortărețe și minifigurine medievale. Toate acestea au fost reprezentate într-un cadru natural, plin de verdeață, specific acestor vremuri demult apuse.


Apoi, am pășit într-un univers modern, dinamic și plin culoare. Cărămizile LEGO au adus la viață un orășel întreg, foarte bogat în detalii.


În mai multe locuri ale expoziției, sub diferite forme, trenurile LEGO traversau, devenind astfel, un real punct de atracție.Înainte de a explora mai multe, am făcut o oprire și la magazinul Apple, să ne încărcăm bateriile.Continuând, ne-am bucurat de câteva seturi LEGO expuse în vitrine, expuse în funcție de tematică. Cel mai mult ne-au plăcut cele cu LEGO Disney și LEGO Botanical Collection.
Pentru cei mici (sau cei mari) a fost amenajat un spațiu special unde puteau să construiască și să dea viață cărămizilor cu ajutorul propriilor idei creative.


 

Nouă ne-a plăcut tare mult această expoziție LEGO și abia așteptăm următoarea ediție!

Mai multe imagini puteți vedea aici: https://www.youtube.com/shorts/LrYKlNtX-RQ


Spor la construit!

Înapoi la Blog

Îți recomandăm și

Eveniment LEGO DREAMZzz City Park Mall Constanța

Descoperă lumea fantastică a viselor cu LEGO DREAMZzz!

RoadShow LEGO Technic Lamborghini Sian București

Replica 1:1 Lamborghini Sián FKP 37 construită din piese LEGO® Technic™ vine în București

RoadShow LEGO Technic Lamborghini Sian Cluj-Napoca

Replica 1:1 Lamborghini Sián FKP 37 construită din piese LEGO® Technic™ vine în Cluj-Napoca 

Alătură-te Clubului VIP!

Devino client VIP și fii primul care află toate noutățile din lumea LEGO. Mai mult, acumulezi puncte la fiecare comandă, ai acces la cadouri LEGO exclusive și la multe alte beneficii.

vip_page_image Mai mult