addedtocartAdăugat în coș

addedtocart

Către coșul tău

Continuă cumpărăturile

Decorează-ți casa de Halloween cu LEGO


Seturile LEGO, pe lângă faptul că sunt jucării creative care stimulează imaginația copiilor și le oferă ore întregi de joacă, au devenit în ultimii ani și un punct de interes pentru adulți. Aceștia se pot detașa de stresul cotidian, implicându-se în proiecte de construcție relaxante, iar modelele create devin elemente de decor în propriile case.


Dacă te întrebi cum ai putea să îți personalizezi propriul spațiu cu LEGO în această toamnă, am pentru tine o super idee de construcție a unui mini dovleac LEGO pe care îl poți crea foarte ușor chiar într-un Magazin Certificat LEGO. Toate cărămizile necesare le găsești la peretele Pick A Brick și doar cu un strop de creativitate, vei vedea cât de ușor se poate realiza.

 

Noi am fost împreună cu ManupeTikTok în Magazinul Certificat LEGO din Vivo! Cluj-Napoca și am construit câte un dovleac de Halloween. Bine, adevărul este că la noi întregul proces a durat mai mult, până am găsit piesele, până ne-am dat seama cum să le unim pentru a crea ce ne-am propus...


Totuși, ne-am distrat pe cinste și cred că rezultatul final a fost unul foarte reușit. Dacă vrei să vezi cum ne-am jucat în Magazinul Certificat LEGO, poți vedea videoclipul Aici.În plus, tot în Magazinele Certificate LEGO la Build a Minifigure îți poți crea propria minifigurină de Halloween. Ai mai multe variante disponibile, totul depinde doar de tine și de imaginația ta. Poți videa videoclipul cu minifigurinele construite de noi Aici.


 

Vino în orice Magazin Certificat LEGO din țară și construiește-ți propriul dovleac și propria minifigurină. Dacă le faci poză și te lauzi pe internet cu acestea, nu uita să ne dai și nouă un tag @brickdepot.ro.


Spor la construit!

Înapoi la Blog

Îți recomandăm și

Construcții mici, idei mărețe: Mini-Batmobil

Construcții mici, idei mărețe: Poartă de castel cu pod mobil

Construcții mici, idei mărețe: Mașină de karting

Alătură-te Clubului VIP!

Devino client VIP și fii primul care află toate noutățile din lumea LEGO. Mai mult, acumulezi puncte la fiecare comandă, ai acces la cadouri LEGO exclusive și la multe alte beneficii.

vip_page_image Mai mult