Construim și învățăm

Salutare din nou, dragi fani LEGO, sper că sunteți bine cu toții. Zilele astea cât stăm acasă e bine să folosim timpul pentru a ne îmbunătăți în orice fel oricât de mic. Nu știu voi, dar eu mi-am crescut portofoliul gastronomic în așa hal încât nici nu mai știu dacă îmi place mâncarea sau doar îmi place să o fac!

În același timp, am vrut să “coacem” ceva și pentru voi, mai exact o serie de video-uri educative despre cum funcționează lucruri din lumea reală, folosind evident piese LEGO, precum și noul meu prieten cel mai bun, setul 45678 LEGO Spike Prime. Acest articol se actualizează de fiecare dată când adăugăm un video nou, așa că puteți verifica aici periodic dacă ați ratat ceva.

Ingenuitatea umană, felul în care noi oamenii am folosit legile naturii pentru a ne îmbunătăți viețile este un lucru extrem de fascinant pentru mine, și sper să vă fac și pe voi curioși despre minunile științei și ingineriei. Mai jos găsiți toate video-urile, care explorează aceste lucruri în segmente scurte și care sper să fie doar primul pas pentru voi în descoperirea universului. Spor la construit!

Despre roțile dințate

Despre giroscoape

Corabia lui Tezeu

Despre plantele carnivore

Cum funcționează o locomotivă cu aburi?

Balanță din piese LEGO

Lasă un răspuns