La o cafea și o glumă cu noul LEGO Ideas 21319 Friends: Cafeneaua Central Perk!

LEGO Friends. Nu, nu ăla, ălalalt.

(Of, deja simt confuziile care vor apărea cu seria LEGO Friends și nenumăratele ei cafenele, patiserii și alte cele…)

Pentru cei care au văzut serialul atunci când era difuzat prima oară la televizor e greu să crezi că Friends împlinește deja 25 de ani. Sitcom-ul american a avut 10 sezoane (din 1994 până în 2004) în care ne-a arătat viețile a șase prieteni care locuiesc în New York și care petrec mult timp (cam suspicios de mult aș zice eu) într-o cafenea. Serios, cum își permit oamenii ăștia să locuiască în New York când abia îi vezi la lucru odată la 10 episoade?

Dar să revenim. Premisa serialului era relativ proaspătă la vremea respectivă și se adresa unui public larg. Glume din plin, nenumărate trăznăi și fraze care au ajuns să fie cunoscute în întreaga lume, acestea sunt doar câteva dintre lucrurile care au făcut viețile lui Rachel, Ross, Chandler, Monica, Phoebe și Joey să rămână un hit consacrat chiar și după un sfert de veac.

Setul 21319 Friends: Cafeneaua Central Perk este un omagiu adus celebrului loc de întâlnire și ne arată și puțin din lumea din spatele serialului, cu reflectoarele și grinzile folosite pentru a filma decorul. Cu câteva piese în plus îți poți construi niște camere de filmat și îți poți crea propriul episod!

Fanii serialului (și știu că sunteți mulți) se vor bucura nespus nu doar de minifigurinele excelente care îi înfățișează pe protagoniștii serialului ci și de detaliile atent create și plasate care sigur le vor aduce aminte de câte un episod anume.

21319 Friends: Cafeneaua Central Perk se găsește în Magazinele Certificate LEGO și online pe brickdepot.ro începând cu data de 1 septembrie, dar poate fi precomandat încă de pe acum chiar de aici.

VIDEO de prezentare 21319 LEGO Ideas Friends Cafeneaua Central Perk

Iată și întreg procesul de construcție în caz că sunteți curioși, și nu uitați să dați acest articol mai departe prietenilor care au crescut/trăit/râs/plâns alături de unul dintre cele mai populare seriale de comedie din lume. Spor la construit!

Acest articol are 3 Comentarii

  1. Alin

    Nu am urmarit serialul, nu cunosc personajele. Dar imi place cum arata setul, mobilierul si detaliile.

  2. sunt un pepene

    Prefer serialul Fresh Prince of Bel-Air, dar trebuie sa recunosc ca e un set reusit. Ross mi se pare ca a iesit cel mai bine ca minifigurina, chiar are mutra aia de pampalau :)))))

  3. Pluto the Cat

    Friends e serialul meu preferat si am fost asa entuziasmata cand am vazut proiectul initial. Sincer, ma asteptam sa castige, e foarte reusit si sunt o groaza de fani pe lumea asta! Imi pare un pic rau ca Chandler nu a iesit chiar asa bine, il recunosti cam doar dupa vesta :))

Lasă un răspuns