Cum să îți construiești un loc la înălțime, în câteva sute de pași simpli

Casele în copaci sunt probabil printre primele tipuri de adăposturi pe care le-au folosit vreodată oamenii preistorici, pe vremea când cuvinte precum „degringoladă” sau „melismatic” nu existau iar lumea comunica prin arătat către pietre. Astfel de construcții pot fi observate și astăzi printre hominide precum cimpanzeii sau gorilele sălbatice, care în fiecare noapte își fac un culcuș din frunze și crengi, cât mai departe de sol.

Nu e de mirare atunci că și noi oamenii moderni cu telefoane deștepte ne uităm cu jind la poze cu diverse căsuțe suspendate frumos în arbori. E ceva acolo care ne atinge la un nivel primitiv și ne inspiră senzația de siguranță, unde fiecare dintre noi e rege în copacul său.

Casuta din copac LEGO Ideas 21318

Dar să nu ne lungim cu pseudo-antropologia, pentru că subiectul discuției de astăzi este, după cum probabil v-ați dat seama, setul LEGO 21318 Căsuța din Copac de la LEGO Ideas. Sincer nu mă așteptam ca acest set să câștige, cu atât mai puțin să conțină chiar mai multe piese decât ideea originală propusă de fanul Kevin Feeser. Dar ce surpriză plăcută am avut când am văzut ditamai cutia cu peste 3000 de piese, dintre care o grămadă sunt frunze!

Am scris într-un articol anterior despre noile plasticuri obținute din surse regenerabile. Ei bine, 21318 o duce la nivelul următor cu peste 180 de piese botanice făcute din plastic obținut din trestie de zahăr! Nu numai atât, dar setul include două seturi de frunze, unul pentru vară și unul pentru toamnă! Detaliile interioare au un farmec greu de descris, iar setul este excelent tocmai pentru că te face să vrei să fii o minifigurină care locuiește în căsuță și se bucură de câte un picnic la umbra arborelui falnic.

Pentru a-l vedea în ambele forme și pentru a vedea toate detaliile minunate care se găsesc din abundență în acest set v-am pregătit un video foarte folositor, și nu trebuie să vă cățărați prin copaci ca să-l vedeți!

Prezentare video: Căsuța din copac

Am lăsat doar un secret nedezvăluit la acest set, și nu îl voi spune nici aici pentru că vreau să vă bucurați de el atunci când construiți setul! El se găsește în Magazinele Certificate LEGO și online pe brickdepot.ro aici.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să îl dai mai departe și prietenilor tăi pasionați de LEGO! Spor la construit!

Acest articol are 2 Comentarii

  1. Adrian

    Foarte frumos setul, m-am bucurat sa ii vad toate detaliile in video!

  2. Yuuko

    Multumesc! Ma gandeam daca sa imi iau setul si cand am vazut prezentarea voastra video frumoasa si cat de multe detalii are, am decis ca da, trebuie sa il am!

Lasă un răspuns